Än finns det sommar att njuta

Hoppsan, rektorskan misströstade visst lite i onödan sådär i början av veckan. Den blygrå himlen och den svala temperaturen har fått ge vika (wiehoo!) och vi njuter nu av ganska behagliga 22 grader och sol alt soldis. Milda makter så härligt! Och det finns säkert de som tänker (och tycker) att om man ändå börjar jobba så kan det lika gärna vara dåligt väder, men en sådan människa är definitivt INTE Rektorskan. Nädå, jag är en väldigt fin personlighet som tänker på dem som är fortsatt lediga. Att hon sedan själv gärna fortsätter njuta morgon, eftermiddag och kväll är bara en skön bieffekt liksom.

Ingen automatisk text tillgänglig.För börjat jobba. Det har jag gjort. Närmare bestämt igår onsdag sparkade vi igång ferietjänsten för skolpersonalen och det innebär per automatik att semesterhjärnan är mer än lovligt förvirrad nu kan meddelas. Uppstart med först skolpersonal 8.30-14 och sedan personalmöte för alla 17.30-20.30 är en tuff start – jag menar, som gammal servitris vet man att ”springvakt” är sjukt ansträngande. Men de där timmarna på eftermiddagen spenderades i solstolen och det var guld värt. Idag har vi haft utbildning på ”G-suite for education” på fm, vid lunch hade jag förvisning av skolan för en härlig potentiell elev och sedan var Rektorskan vikarie på fritids medan personalen hade diabetsutbildning.

Bilden kan innehÃ¥lla: en eller flera personer, personer som sitter, utomhus, vatten och naturVid hemkomst idag svidade jag snabbt om till badkläder och tillsammans med Gabbe, som hängt på Åvallen på extraträning under dagen, svischade vi genom skogen ner till bryggan. Perfekt bryggtemperatur och …ja, klart svalkande dopp i vattnet kan meddelas. Endast 21 grader gav perfekt effekt. Gabbe flög dock upp fortare än kvickt, svepte in sig i handduken och meddelade att hädanefter badar jag bara  Lasses pool. Den håller visst mellan 31 och 33 grader. Hihihihihi!

Nåväl, kvällen har bjudit på fotbollsträning och för hans ömma föräldrar blev det skönt föräldrahäng med andra fotbollsparanteser på  läktaren i solen. Ljuvligt! Kvällsmaten är intagen, duschen likaså. Fönster och dörrar på vid gavel och det fladdrar underbart i skira sommargardiner. Låt detta bestå länge till. Tack på förhand!

Kram från Rektorskan

One thought on “Än finns det sommar att njuta

  1. Idag har vi haft grått men våtvarmt omslag. 24 grader. Hoppas på en fin helg i husvagnen. Är det dessutom 21 grad i vattnet så badas det gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *