Att gå på rutin…..er igen

Jahaja folket, då var plötsligt jullovet ett minne blott och trots att jag bara varit in workingmode i tre dagar så känns ledigheten mer än avlägsen. Det är bara inte klokt vad snabbt man ramlar in i vanliga mönster och rutiner. Ganska skönt om ni frågar Rektorskan alltså…..

035Här inledde vi med två studiedagar, så make och Gabbe har vilat sig ännu lite till iform och Rektorskan har hållit studiedagar på #världensbästaskola #svettpärlan kring vårt ena fokusområde, nämligen ”sunda lärmiljöer”. Två härliga dagar fyllda av delandet av viktiga tankar, reflektioner och ifrågasättande. För att toppa det hela passade jag också på att planera in ett personalmöte på måndagskvällen, varför jag lätt kan säga att det gick runt i knoppen sisådär tisdag kväll. Puh!

019Så, Välkommen Vardag. HappyVardag! Jag ser fram emot att hitta rätt i rutiner vad gäller såväl dygnsrytm som mat och aktiviteter. Veckan innehåller två arbetsdagar till och sedan far vi till store sonen på kalas till helgen. Kan ni fatta, min förstfödde fyller nämligen 22 år idag. Dubbeltvåa……

Mia Barks foto.Somliga ramlar verkligen in (Läs: krystas ut) i ens liv och evig kärlek uppstår. Jag är grymt stolt över den människa han i första hand är och sedan förstås över hans val att flytta, skapa sitt eget liv, välja universitetsstudier och att spela golf, fotboll och nu gitarr. Det känns lite i mammahjärtat att inte vara på plats och fira honom denna dag, men det där är ju en naturlig del av livet på något sätt. Varmaste grattis vår underbaring!

Mia Barks foto.På tal om rutiner, ett av mina mål efter ett väldigt stökigt slut på matåret 2017 är att skapa hållbarhet kring våra måltidstider. Än så länge fungerar det över förväntan. Idag bjöds det wök på krispiga nyttisar tillsammans med tigerräkor och några stänk Oystersauce. Tillsammans med ett knäckebröd och två glas vatten satt det som en smäck. Imorgon vankas det frasstekt Hashbrown med grillade cajunkotletter. Mums!

Nu är tant trött i ögonen, så dags att natta kudde. Kram från Rektorskan

2 thoughts on “Att gå på rutin…..er igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *