I det vilda bor det vackra

Well hello folket……Long time no see! Den gångna jobbeveckan har varit mer än välfylld och mitt nya jag har ju bestämt sig för att vi inte ska stressa, varför det har blivit utsträckt viloläge när tillfälle getts. Ganska nice faktiskt. För första gången på mycket länge har jag unnat mig att sitta ner i solen på Gabbes träningar och bara snicksnacka med andra soccerparents, kika på grabbarna och bara vara. Inga onödiga projekt har dragits igång och bara det nödvändigaste har utförts. Och ja. jag mår såååå mycket bättre nu.

011Temaveckan och nästsistaskolditon är nu ett minne blott och helgen har fått göra entré. Alarmet väntade dock ändå, lördag till trots. Fotbollssamling för Gabbe och gänget kl 9 för matchstart 10. Ett nytt spelsystem dagen till ära och med bravur levererades två snygga halvlekar – tror aldrig jag sett de spela så bra. Storvinsten i sig var störtskön, men att se alla så delaktiga i spelet var helt klart dagens höjdpunkt.

Mia Barks foto.Några ärenden och en tidig lunch, sedan drog vi hemåt. Maken, kidsen och några av TBs fotbollspolare drog till golfbanan och själv tog rektorskan en promenad i sakta mak här på Näset. Mitt i den mest vildvuxna trädgård lystes det gröna upp av denna skönhet. Inte för att jag hyllar färgfest annars, men jisses så glad man blir…..

004Jag har sagt det förr och säger det igen: jag älskar mitt ”himma”. Snart dags att preppa lite lördagskäk till kvällen och sedan plana ut i soffan. Kanske, kanske hinner jag med en lite jobbskrivsak om jag har tur.

Kram Mia

One thought on “I det vilda bor det vackra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *