Ledighetskommittén

Tänk att jag måste bli riktigt dålig för att fatta galoppen! Det stör ihjäl mig att jag är så förbannat trög helt enkelt. Dock måste jag tillstå att när jag väl fattar, då är jag jäkligt bra på att direkt omsätta i handling i alla fall. Flera riktigt sköna dagar i väldigt makligt tempo har passerat revy och helt ärligt måste jag ju erkänna att det funkar fint det där också….

008Långledigheten har bjudit på lite varierat väder,där gårkvällens regnoväder förvisso var riktigt mysigt men att idag vaknade till härligt solsken var underbart. Och kan ni tänka er…..jag har för tredje dagen i rad tagit sovmorgon. Inte slagit upp mina ljusblå förrän efter 7.30 (när hände det där senast) och sedan legat kvar för läsning och morgonmeditation mer än en timme. Sakta men säkert återhämtar sig kroppen och magen börjar acceptera att få ner mat och dryck igen. Det har gjort fysiskt mycket ont och det är fortfarande inte helt självklart att äta och dricka, men jag kämpar på. Med fantastisk stöttning av min personliga sjuksköterska från vårdinrättninen 24/7. Thanks Sis, du är verkligen min livlina!

011Idag blev det en mysig liten tur från skomakaren via poolinköp till mysfika hos härliga Eva och Lasse. Väl hemma svidade make och TB om och for till golfbanan och just som Gabbe och jag tänkte ta itu med gräsklippningen (älskar dne avkopplingen) så dök världens bästa trädgårdsfirma upp för lite hjälp. Solhaga Service kan man lite på och på en dryg timme fick vi det kalasfint på tomten och straxt utanför. Allt i strålande solsken, med lite prat och skratt samt en altanfika som avslutning för Gabbe och mig. Skön påfyllnad även denna dag kan jag meddela.

016Kvällen har ägnats åt mexbuffé. tv-spel för boysen och nu fotboll i trädgården. Vår extrason och makens adept Ola förgyller vår tillvaro cohs jälv sitter jag mest och njuter av att höra dem spela. skratta och ha kul. Sommarkänslan infinner sig…..

Magen känns ikväll bättre och energin börjar ge sig till känna. Kanske har det vänt nu, äntligen…kanske kanske….hoppas…..

Kram Mia

One thought on “Ledighetskommittén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *