Calvin Klein och moi

Jisses, vilken vecka det blev. Eller vecka och vecka, 3 jobbedagar som plötsligt kändes som en 10-dagarsvecka eller nåt. Helt exceptionellt skruvat på jobbet (det är varje dag från 2 maj till skolavslutningen förvisso), kvällsmöten, eftermiddagsleveranser av mat varje dag (sön-ons), tider att passa (träningar och matcher) och så förberedandet av en styck personalfest till onsdagskvällen. Puh! Lätt hett om öronen kan jag meddela…..

004När klockan slog 17 onsdag kväll var vi ändå redo min bestie och jag att sparka igång årets upplaga av sommarfest på jobbet. Snacks dukades fram, bubbel hälldes upp av bäste maken och gänget samlades i personalrummet. Själv passade jag helt uppenbart på att ta en toalettselfie. Hehehehe….

023Denna fina Fröken Petit skulle avtackas och hur gör man det bättre än med en hemlig resa. Danielle har pendlat från Karlshamn till Karlskrona dagligen i nästan 12 år och för att hedra hennes fantastiska insats valde vi att sätta alla på buss och fara ner till hennes stad för restauranghäng. Det blev såååå lyckat. Och uppskattat! Suveränt käk, iskall dryck, bästa gänget helt enkelt.

019Vi startade alltså med bubbel och tilltugg på skolan, för att sedan få en förrättsbuffé de luxe på restaurang &Vin. Räkor med aioli, ostar, charketuier, oliver och marmelader, vinkokta musslor med rustikt bröd och så en fantastisk lax. Mums!

018Till varmrätt serverades flankstek med kalla såser och rostad potatis, dock fick rektorskan en perfekt tempad torskrygg istället. Och till dessert vankades det Pavlova med färska bär och kaffe förstås.Magiskt bra alltsammans!

012Rektorskan invigde sin Calvin Kleinklänning från förra sommarens shoppingsejour i Florida (så jag har inte hävt köpstoppet nu). Och man vet ju aldrig förrän efteråt om man verkligen trivs med varandra, så igår var det liksom dags att pröva den där relationen. Så här dagen efter kan meddelas att Mr Klein definitivt kommer att få fortsatt festförtroende.

011

Jag och min bestie Maria. Hon i en Wera och jag i en Calvin Klein – festfina kände vi oss båda två minsann. Idag är det röd torsdag och ledig dag, vilket känns het förnämligt. Långledigheten ska främst ägnas åt rekreation på olika fotbollsarenor, lite skoljobb förstås och så ett kalas, lite kompishäng och självklart en catch up på hemmaplan. Har varken tagit in tidning eller post sedan helgen, än mindre läst och gått igenom….det där talar väl sitt tydliga språk. Dags att rensa i röran so to speak……

Kram från hon som föredrar flyt och balanserat tempo, men som så ofta får se sig besegrad med det där nuförtiden.

4 thoughts on “Calvin Klein och moi

    • Åh, det blev så himla bra. Jag gillar att göra avskedsfester individanpassade och det blev lyckat. Såååå glad! Kram

  1. Damn vad snygg du är!!! Klänningen, håret ja hela du! Och jag säger bara HÅRET!!! Nu ska jag boka tid för jag måste ha sån page igen, snyggt!
    Kram och njut av långhelgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *