Att börja och sluta en dag

För att vara helt ärlig, allt det där som händer mellan morgon och kväll går just nu i ett rasande tempo och kräver sannerligen ett körschema utan dess like. Det är en hel del rampunkter som ska matchas ihop med tider och platser för att liksom göra det hela lite mer spännande. Så skönt att det inte råder vare sig sysslolöshet eller tristess tycker jag…..

018Morgonrutinerna gick som en dans här imorse, som det flesta andra dagar faktiskt, och att mötas av denna vy utanför dörren skapar på något sätt underbara förutsättningar. Vackert frostigt och så morgonljuset som drog över himlen. Ankom ändå jobbet i tid, trots att jag ”fastnade” i det vackra liiite för länge.

Resten av dagen har jag som sagt knappt ett minne ifrån. Lämnade jobbet efter 14 eftersom jag har matleverans mest hela veckan. Lämnade av make och Gabbe hemma, så även storhandlingen som jag utfört på lunchen. Hem till mor och far, sedan en tur till Allra Käresta  Syster som är sjukskriven några dagar med tidningar och lite gotta. Stannade på lokala butiken för lite godisshopping till helgen (jepp, Tokige Turegodiset från Kalmar är slut. Snyft…..) och så hem. På med regnkläder och pannlampa och så ut med Milou på promenad. Låt mig nöja mig med att säga att det inte på långa vägar var lika vackert som imorse. Redan i eftermiddags stoltserade Näset med 3 grader, regnskurar och stora dimsjok som drog över äng och vik och nu är det bara nattsvart med hällregn. Det är sååååå olika.

013Väl inkomna fick det bli ett varmt bad för den frusna hunden och en varm dusch för mami. Nu hägrar det varma mackor framför den sprakande brasan. Morgon och kväll it is….

Kram Mia

4 thoughts on “Att börja och sluta en dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *