Med rätt skohorn…..

…..så skulle jag kanske kunna knö in någon liten sak till. Holy Christ vad chokat det kan bli bara sådär vips. Både hemma och på jobbet. Inte nog med att det är en ansenlig mängd saker som skall utföras i båda sfärerna, don´t mention allt som skall hållas ajour på det teoretiska planeringsstadiet. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta, kavla upp eller bara lägga mig ner och strunta i det, be en stilla bön eller hoppas på ett under. Eller helt enkelt bara göra som rektorskan brukar…..sätta en fot framför den andra, bita ihop och fortsätta.

010Man kan säga att jag just för tillfället arbetar på mycket bred front. Och nä, jag kan inte bara strunta i saker, bryta ihop, gråta eller tycka synd om mig själv. Det är inte jag. Jag är heller inte en mästare på att prioritera bort saker, tyvärr. I alla fall inte rätt saker. Det där är helt klart ett av mina viktigaste utvecklingsmål, men sanningen är också att ganska många saker i min värd KAN MAN INTE prioritera bort. Inte om man är en känslobarometer personifierad eller drottningen av ställ upp för andra. Prioriterar jag bort saker är det uteslutande saker som jag gör för min egen skull – tränar, umgås med vänner, läser, tittar på tv och sover. Inte bra. Inte bra alls, jag vet. Men jag känner mig själv vid detta laget.

Jag tänker inte ens ge mig på att beskriva mina senaste dagar, ty ni skulle bara skaka på huvudet och ringa S:T Lars för omedelbart tvångsintag. Och nä, jag är inte färdigjobbad idag heller. Långt ifrån. Och jag veeeeet, vet att det där nästan aldrig sker längre men deadlines är deadlines är deadlines…..vem sjutton som än satt upp dem.

005Nu hämta från kalas (Gabbe), maten är preppad och maken färdigställer medan jag kör in till stan. Sen återstår ”bara” lite hushållsarbete och skrivjobb innan jag kojar mig.

Puss på er……Imorgon är en ny dag!

2 thoughts on “Med rätt skohorn…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *