Rektorskan vs tekniken

Det finns en möjlighet att jag kan ha nämnt det där förut, men alltså …. rektorskan är varken praktiskt lagd, så ej heller teknikens underverk personifierad. Moí är teoretiker. En stolt sådan. Herregud, hur skulle det se ut här på hemmaplan om jag skulle ge mig i slang med husfolket om hur saker ska lösas, fixas eller ordnas till? Gud förbjude att jag skulle göra anspråk på att få vara en del av allt det där eller få göra det på mitt sätt. Nä nä, någon måtta för det minsann vara. Jag håller mig till teorin jag……(och jag gissar att somliga tackar sin lyckliga stjärna för att jag håller mig borta).

Den där makapären på väggen där. Oh Holy Moly! Jag kan få gråa hår för mindre, det lovar jag. På väldigt många sätt älskar jag vårt nya TV-rum och jag är den första att hylla tidsenlighet, men……Varför i hela fridens namn behöver man en filosofiemagisterexamen från KTH för att få igång den skrutten? 4 fjärrisar. Allvarligt! Tidsenlighet för mig handlar om att förenkla tillvaron och det kan jag lova er att det har då sannerligen inte TV:n på bilden gjort i alla fall. Grrrrr….

002När maken var i Spanien och TB på träning fick Gabbe nöja sig med att kolla ipad, då hans ömma moder inte vågade sig på fjärrisarna. Jag tog definitivt inga risker där. Nu har maken haft till fjärrkontrollsskola med mig och jag är redo att flyga iväg. Slutprovet med honom övervakandes klarade jag nämligen galant idag.

Öm hals, feberkänsla i kroppen och lätt huvudvärk har präglat min måndag. Lång jobbedag och sedan nästintill krasch här i soffan. Jag avser inte att göra ett knop mer nu…..jag menar, jag har ju övervunnit min fjärrkontrollsskräck.

Kram Mia

8 thoughts on “Rektorskan vs tekniken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *