Goldish fashion

Är det så för er också, att ibland har ni egentligen inte en aning om att ni är på jakt efter något och plötsligt uppenbarar sig någon, som ni egentligen inte hade en aning om att ni sökte men som ter sig som helt oemotståndligt för tillfället? Som det mest självklara av inköp och som liksom skickar sina lockrop efter dig i affären. Och medan du står där och vänder och vrider så drabbar dig insikten att du liksom alltid har velat ha just det där. Som om du plötsligt skulle bli hel om bara det där får följa med hem. Snälla säg att det där händer er också ibland……

009Idag skulle jag bara fara iväg en sväng kring i lunchtid för att kolla en sak åt en bloggkompis och givetvis var det bästa Mio-butiken som skulle checkas. Aktuell vara fann jag rätt snabbt och där borde jag kanske ha lämnat butiken illa kvickt, men det gjorde jag inte……Jag drogs liksom till ljus- och julavdelningen (när farao transformerades jag till en jultjej, jag bara undrar….), vände och vred och konstaterade att jag verkligen har allt hemma. Eller helt uppenbart inte. För innan jag visste ordet av hade mina ögon naglats fast vid något som skulle visa sig ha varit ständigt efterlängtat här i Happyvardag. Åtminstone om jag ska ta magkänslan som genast infann sig på fullaste allvar. Oh la la……hela mitt inre sjöng och gjorde nästan frivolter av eufori. Vem i herrans namn har rektorskan blivit egentligen? Alla de här härliga inredningsbloggarna jag följer verkar ha mer än lovlig inverkan på mig.

011Tada! Där är den! Advenstljusstaken anno 2016! Från bästa Mio. I marmor och guldish. Inte alls mina material egentligen, men vad farao gör man när den skriker ”Köp mig, köp mig” i högan sky där i affären? Jo, det ska jag säga er…..man köper den! Är det något rektorskan är bra på så är det att rimlighetsbedöma hurvuvida jag kommer att bli crazy om jag inte får med den hem eller inte. Och eftersom detta var sista exemplaret så….

På lite senare hemväg sedan skulle jag bara stanna till på Netto för ett litet godisinköp till helgen. Netto är verkligen ingen butik jag ofta besöker, men det finns en sak i godishyllan som icke står att finns på annat ställe och som tidigare nämnt…….Jag stannar! Jag kilade genom butiken och och fann fantastiskt fina ljus – gräddvita långa rackare med siffrorna 1-4. I guldish! Så perfect match liksom! Sååååå sjukt nöjd! För 30 kronor!

010De vackra granarna hittade jag också på Netto. Fanns i vitt (valde jag), silver och guld. För 30kr. Alltså den affären kan man verkligen göra fynd i. Som man inte heller vet egentligen att man letar efter. Hihihihi!

En arbetsvecka gjord, full av härligt tema, roliga möten och spännande arbetsuppgifter. Helghandling, vovvepromenad och så lite fredagsmys på det. Brasorna sprakar, på spisen puttrar en het toscansk tomatsoppa och jag skall preppa lite med tillbehören. Det blir kyckling och räkor, nybakat lantbröd, ostar och röra samt förstås godaste salamin (Spianata). Lite pasta till kidsen och så förstås lite gott i glasen.

Hoppas ni har den bästa av fredagen folket! Kram Mia

4 thoughts on “Goldish fashion

  1. Jag blev så glad när jag började läsa inlägget för trodde att ljusen var från Mio så jag tänkte att det blir dagens utflykt….. men så var det Netto, illa illa… oj vad jag hatar den affären! Jag har varit på två olika här i närheten, men så ofräscha, så röriga. Det blir inga sådana ljus för mig, tyvärr. #vågahatanetto ?
    Kram o njut av helgen J

    • inte min favvoaffär heller som sagt och jag handlar aldrig mat där. Men mazipangodis brukar få hänga med hem. Ljusen fanns ju i silver också…..det var värt besöket. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *