Färdigpratad….

…..titulerar rektorskan sig denna tisdag. For sure! Förvisso är det där med att prata såväl mitt huvuduppdrag som mitt specialintresse samt lite av en fritidssysselsättning, men ändå. Ibland blir det nästintill nästan lite väl bra även för en pratdrottning, det måste erkännas.

2016-03-19 17.14.21För tillfället (läs: som vanligt) är det full rulle på jobbet. BästisMaria och jag har sedan vår kick off  19-20/9 utarbetat vårt system för införandet av lärarlönelyftet – och vi har lagt oss vinn om att skapa den bästa möjliga lösningen för så många som möjligt samtidigt. Förvisso en helt naturlig approach för oss och som vanligt tar det mycket tid, kraft och energi i anspråk men som vanligt genomför vi aldrig något som vi inte är mycket nöjda med själva. Så…..Denna vecka var det dags att sjösätta och förutom 2 elevhälsokonferenser, 1 skolmöte med externa institutioner har rektorskan också genomfört 13 lönesamtal. På två jobbedagar. Puh!

2016-02-16 11.31.04Nu är jag lite dränerad, det måste erkännas. Det tar på krafterna att vara tipptopp på tå för att hålla möten som ska kännas personliga och utvecklande för alla inblandade parter. En snabbhandling hann jag med på vägen hem och sedan matleverans till lilla mor och far, samt en pratstund med dem. Äntrade hemmet kl 17.20 och har nu snärjt omkring med lite upplock, laddning av tvättmaskin och förberedandet av middag. Nu unnar jag mig en stund här och längtar grymt efter torsdag då jag äntligen ska sitta i den där stolen hos sköna Helena igen. ”Bad hair day” är nämligen numera min ordinarie status kan meddelas. Ska bara passa på och ta en tur till tandis för ny munkontroll – något jag gör varannan/vart tredje månad- imorgon onsdag och ha 2 elevhälsokonferenser samt börja beta av en  diger to-do-.lista. Puh! Nu hålla kväll i alla fall. Middags it is och sedan unnar jag mig minsann stora tv-racet.

Kram Mia

 

6 thoughts on “Färdigpratad….

  1. Låter onekligen som en fullspäckad och och agenda för den delen…
    Hoppas du hade en fin kväll coh kunde koppla av lite i soffan.
    Filmen var hysteriskt rolig kan jag säga, som vi skrattade 🙂
    Kraaaam Anna

  2. Andas! Glöm inte stanna upp och njuta i nuet! (Ska stressade jag säga 😉 men det är lättare att säga det till andra än att göra det själv)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *