Så var dagen inne……

Idag står det Höstdagjämning i min kalender. Fram till förra veckan så kändes hösten evigheter iväg, men plötsligt ändrade sig luften och just höstdagjämning nu makes sense på något sätt. Sensommaren har varit helt fantastisk och inledningen på hösten precis likaså. Det är något magiskt över det där med att den höga och klara, något kyliga kvälls- och nattluften möter en  något till försök mer ljummen morgonluft. Dimman står tät här över Näset titt som tätt och jag älskar att tassa ut på altanen i arla morgonstund och se älvdansen över äng och vik.

2016-09-01 07.07.07Hittilldags har vi varit förskonade från en massa regn och rusk och jag håller tummarna för fortsatt förskoning. Efter en mycket sval morgontur till brevlådan efter blaskan, möttes vi av en otroligt vacker förmiddag. En strålande sol från en mörkblå himmel (inte alls hotfull, bara extremt djup i färgen) och så färgsprakande lövträd i en mängd sköna färger. Som en förstärkt, knallig färgpalett. Förvisso inte alls i färger som apellerar till rektorskans, men som i naturen är så galet vackra att jag nästan tror jag blir religiös på kuppen.

2016-09-11-08-04-40Två intensiva jobbedagar efter vår härliga kick off på Korrö och det som i huvudet känns som tisdag är i realiteten torsdag. Det känns hellt ärligt något förvirrande. Igår fotbollsträning för Gabbe, idag matleverans och fikastund med lilla mor medan far var på galej. Nu har solen försvunnit i horisonten och det är kylig luft på intåg igen. Jag har hamnat i Lassesoffan för en stunds överläggning med mig själv kring vad som ska prioriteras här ikväll. Imorgon skriver  vi fredag vänner…….Sååååå skönt!

Kram Mia

4 thoughts on “Så var dagen inne……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *