Checkar ut

Bästa känslan folket….det rä fredagskänslan det. Ni vet den där som egentligen tar sin utgångspunkt redan på torsdagskvällen med insikten att helgen bara är en jobbedag bort.

Så vaknar man en fredagsmorgon och sticker ut nästippen på altanen för att andas morgonluften. Ser älvornas dans över äng vik och njuter av en vacker vy. Drar till jobbet och får en riktigt skön fredag. Massor av underbara små guldstunder med sköna elever och härliga medarbetare, ingen stress hem då Gabbe ville hänga på fritids en stund. Straxt före 15 kör vi hemåt. Lämnar veckans arbete bakom oss, har helghandlingen med oss i bilen och inser att vi har minimalt med grejer planerade. Såååå skönt!

2016-01-23 15.16.54Att sedan inse att vi är i fas med det mesta på hemmaplan och att fredagseftermiddagen inte kräver några större åthävor, är bra fint det med. En blåsig och mulen dag här på Näset, nästan lite svalt faktiskt, och det passar rektorskan finfint. Vi har redan såväl magsjuka och som influensa på besök i skolan och själv känner jag mig lite halvrisig. Halvrisig som i frusen, ont i öron, huvud och axlar, spänningar i mun och käke samt lite tvättmaskinsvarning i magen. Så skönt att bara kliva ur jobbestassen och glida ner i myskostymen för att sedan sjunka ner i Lassesoffan.

Helg var ordet, sa Bill! Kram på er allesammans!

One thought on “Checkar ut

  1. Usch o fy, krya på dig!
    Visst är fredan underbar….i fredags kom jag hem tidigt efter jobbet som vanligt och hade inget att göra, blev t o m uttråkad en stund. Det är inte ofta. Men snabbt som attans gjorde jag en god kaffe och satte mig och läste. Det var underbart!
    KramJ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *