Att vara sig själv närmast…..

….är inte rektorskans specialitet precis. Jag är lite mer av den där personligheten som gärna sörjer för alla andra först och helt enkelt inväntar lillturen. Det där kan man tycka vad man vill om och jag hoppas innerligt inte att någon uppfattar mig som matyr i mitt sätt att möta världen. Privat gillar jag inte alls att vara i centrum och för att vara helt ärlig är jag inget fan av vare sig överraskningar, upptåg eller äventyr. Trist, javisst tycker säkert vissa……

2016-08-27 10.19.01Alarmet brände av innan 06.30 denna lördag och efter lite morgonbestyr packade 3/4 av familjen in sig i bilen för poolspel P06 6 mil bort och den sista fjärdedelen lämnade hemmet för golftävling. En helt vanlig helg i familjen Happyvardag med andra ord.

2016-08-27 10.19.40Medan rektorskan aka soccermum satt lätt tillbakalutad i sin brassestol, snicksnackade med övriga föräldrar och fikade på medhavd frulle värmde laget upp och plötsligt stod de framför oss i samlad trupp. Wille tog förstås täten och vips sjöng de den vackraste av födelsedagssånger. För moí! Och hon som egentligen inte alls är speciellt sugen på att bli firad, hon blev både rörd och glad och fick pytteskinn. Vilka godingar va? De frågade vad jag önskade mig och jag svarade förstås: härlig inställning, snabbt passningsspel, fotbollsglädje, många mål och helst två vinster.

2016-08-27 12.14.02-2Några timmar senare hade vi bjudits på bländande spel, skön kämparglöd, härlig laganda, snabba passningar, underbara kombinationer, 2 vinster, 15 mål och 0 insläppta diton. Lydiga killar det där…..Soccermum fick också vara med på lagfotot efteråt. Jippie!

2016-08-27 09.56.33Vi lämnade Vägga och Karlshamn med bästa  känslan. Underbart kul att se våra spelare och ledare tillsammans. Jag blir så enormt stolt över att vara en del av detta sköna gäng helt enkelt. Ett litet pitstopp för käk på vägen hem och sedan landade vi nästan samtidigt som vår store goding här hemma. TB som igår spelade ännu en kanonrunda golf och som ännu en gång sänkte sig. Efter sin korsbandsskada för dryga året sedan bestämde han ju sig för att åtreuppta golfspelet, efter att knappt ha rört en klubba på 7 år. Den 20 augusti förra året hade han 36 handikapp – ett år och en vecka senare har han 6. Wow! Hard work&dedication, bästa golfsällskapet och en pappa som drillar honom hårt (vilket han gillar bör tilläggas). Proud mum I am, men någon golfmum lär jag nog aldrig uppgraderas till då jag är synnerligen ohändiga i min öga-handkoordination, vilken har en central roll i denna sport.

2016-07-20 19.12.58Med  solen skinandes denna födelsedag bjöds det på gott eftermiddagshäng hos Allra Käresta Syster. Solstol, sol och poolbad – en ljuvlig treenighet helt enkelt.

2016-08-27 15.40.36

Kvällen har bjudit på altanmys, en alkoholfri drink, frasstekt Quesadilla med varma nachos, het salsa och sval dijondipp samt massor av snicksnack med La Familia. Skön läsningar av födelsedagshälsningar och ett underbart facetimesamtal med bästisHenke. TB som for på After Golftävlingsfest på lokal med mat, dryck och prisutdelning skall visst hämtas hem. Senare. Det innebär att rektorskan avslutar sin födelsedag på ett gammalt skönt invant sätt, nämligen i Taxi3.

Så jag avslutar med att säga tusen tack och bock och bug och nig för alla underbara hälsningar till mig på denna födelsedag. Jag hoppas ni alla vet hur värdefulla ni är för mig.

Puss o Kram i lass

6 thoughts on “Att vara sig själv närmast…..

    • Nä nä, det trodde jag inte heller vännen. Och ja, klär mig förstås i lagets färger på matcher och turneringar. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *