Lyllo mig, liksom!

Trots att fredagen såg ut att bli en ganska skruvad historia och att den sedan i realiteten faktiskt också blev något i stil med 250km/h, så sitter jag nöjd. Jag hann med alla de där tingen som jag så gärna ville få till och det skulle dessutom visa sig att väldigt många små detaljer samspelade på absolut bästa sätt, vilket gav  dagen en touch av flyt.Underbart! Många goa skratt blev det också –  på jobbet, i affären med mor Anita och så per telefon med bästisMaria. 2016-08-19 18.54.34Hämtade hem Gabbe från dagens kompiskalas, cruisade genom byn och hämtade hem bästa fredagskäket från lokala Thaien. Kom hem till det hus som jag tidigare bringat en tillräcklig ordning i för att känna att jag skulle kunna hålla helg. Underbart! Trött men nöjd Gabbe, nytränade make och TB samt nysoven vovve. Dukat bord, snabb framplock av maten och så ett glas iskallt Chardonnay för att fira in helgen. Mumsfilibabba!

2016-08-19 16.22.03-1Maken hade vittjat brevlådan och funnit ett paket. Till moí! Kartong och sedan vackraste silkespappret. OMG, jag älskar silkespapper och har alltid gjort. Väääldigt försiktigt vecklade jag ut och fann något alldeles underbart. Som jag vunnit hos Dianas Drömmar! Lyllo mig!

2016-08-19 16.23.33Ja, jag älskar skor. Och så älskar jag solglajjor också. Jag lånade ut mina välbevarade RayBan Wayfarer till en älskad onge på hans studentdag och sedan den dagen har de icke skådats mer. Tyvärr! Jag förbjöd sonen att köpa nya till mig (herregud, jag har ju ett och ett annat par andra liksom), men visst har jag saknat dem. Så jag tävlade hos bästa Dianas Drömmar och …….jag vann! Idag kom dem hem till mig. My Precious! Ett par retro RayBan Wayfarer. I´m in love…….

2016-08-19 20.54.51Et voíla! Here I am. Med mina nya små älsklingar! Vilken dag! Jag är nästan avis på mig själv. Nu ska jag kröna denna fredag med först Zlatan (jag veeet, känns såååå märkligt att kolla på det där lagets matcher men….Zlatan är Zlatan är Kung! Och sedan damernas OS-final förstås. Go Pia. go Lisa, go Lindahl och gänget. Ikväll visar vi att vi är tjejer och vi är bäst. Igen!

Imorgon, sovmorgon. Som jag längtar! Kram Mia

 

6 thoughts on “Lyllo mig, liksom!

  1. Studsade till när du skrev att det är så märkligt att ”att kolla på det lagets matcher”. Hemma hos oss benämns nämligen Manchester United som Englands AIK. Laget är ingen favorit hos oss utan det är Tottenham som gäller. Har varit och kollat några matcher IRL. Som du förstår tillhör inte heller AIK våra favoritlag. Denna getingsommar har uttrycket ”nu har jag dödat en AIKare till” hörts många gånger då vi ätit utomhus, rekordet är 29 getingar vid en måltid.
    Vilken match tjejerna gjorde igår, bästa, synd de inte vann.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *