Okej då, Happy Midsommar….

Här på andra sidan Atlanten firas sannerligen inte midsommar, vilket åtminstone somliga av oss tycker är en ren fröjd.Men eftersom det finns minst två fraktioner där finaste Linda är den traditionsbundna och rektorskan är lite mer av ”såga stången eller bränn den” (medge, det där trodde ni inte om mig va?) så får man ju minsann kompromissa lite. Eller hur?

2016-06-24 19.26.24Somliga utav oss vaknade definitivt tidigare än andra denna midsommarafton och de där två visade sig tillhöra samma familj, dvs maken och jag. Vi tassade upp väldigt försiktigt och påbörjade frulletrixet, plockade och donade lite och njöt allmänt av semesterkänslan. Vid 7.30 väckte vi övriga och premiärfrullen @poolside smakade ljuvligt. Förmiddagen spenderades för 4 male ones på PGA Superstore och utprovande av golfklubbor, medan jag, Linda och Milly förlustade oss med den kvinnliga shoppingen. Och ja, den gick bra förstås…….

2016-06-24 14.19.43Rektorskan begränsade sig till en Ralph Lauren klänning, Tommy Hilfiger pjucks och en Calvin Klein blus. Nöjd, jeep…..

2016-06-24 15.55.25Efter lite hemmalunch blev det skönt eftermiddagshäng på beachen. Lagom soligt (lite dis), ljuvliga dryga 30 grader och 30 grader i Gulfen. Me like!

2016-06-24 20.56.22Midsommarfirandet blev sedan BBQ @poolside, vin och poolbad. Ljuvligt! Allt det där som jag gillar med kompishäng och som jag tyvärr sällan upplevt under just midsommarfiranden. Midsommar är enligt min åsikt lika upphaussat som nyår – alla ska ha så förbannat roligt, det är inte vem man umgås med utan med hur många som räknas och alla yttre variabler får helt överordnad status. Nä fy farao…..(och ja jag vet att ni är många som gillar högtiden eller tycker att jag överdriver, men ….) jag bara älskar att jag slipper Sverigefira skiten.

Nu är ögonlocken mer än lovligt tung här i Naples. Första semesterdagen (av många) är spendera på absolut bästa sätt, men härligaste familjen Olofsson. Så kravlöst, så genuint, så ljuvligt, Nu släcker vi snart lampan och hoppas på en god nattsömn.

Puss o Kram på er

8 thoughts on “Okej då, Happy Midsommar….

  1. Skulle också varit supernöjd med den shoppingen. Blusen får mer än gärna flytta in i min garderob.
    Kram

  2. Shoppingen…..mmmmm…
    Inte helt överraskande älskar jag midsommarfirandet lika mycket som du…precis som du skriver…. Så många vänner som möjligt och det ska vara så speciellt…inte riktigt min grej 😉 Jag gillar inte att ha ”så himla roligt bara för att almenackan säger det”.
    Men en stor kram, och njuuuut!! Jag ska försöka jobba två veckor till sen bör det ner mot Blekinge några dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *