När dygnets timmar har fått fnatt

Hihihihi, ibland är det mer än lovligt busigt i tillvaron. Och är man kontrollfreak så är man. Den kombon kan bli antingen ytterst intressant eller helt outhärdlig. Jag gissar att det ankommer på vilken part av familjen Happyvardag du för ditt samtal med helt enkelt. Onsdagen gick dock i ett mycket effektivt tempo och vips hade vi såväl sagt hejdå till släkt och vänner, rensat ur kyl och skafferi, slängt sopor, packat och sett Sverige tacka för sig i EM. Klockan sniglade sig faktiskt inte fram en endaste gång vill jag meddela. Klockan 00.20 tassade vi ut i bilen, vinkade hejdå till hus och husvakter och drog sedan mot sommarens äventyr.

2016-06-23 03.54.16Vi angjorde Copendenmarkk redan innan 04 och spenderade sedan några tidiga Early Birdstimmar där innan vi for ner till Düsseldorf.Eftersom i stort sett ingen i familjen Olofsson/Happyvardag hade sovit sedan onsdag morgon slocknade vi allesammans innan flyget bara var redo för take off. Vi landade i Tyskland långt innan estimerad tid och vi kilade snabbt till bästa stället för den tyska früstücken. Mums!

2016-06-23 08.46.50-2Make och TB intar direkt semestermode…….Vid 10 lämnade vi Europa och helt ärligt är en Atlantflygning inget man normalt sett skojar bort. Denna gång gick det dock riktigt smidigt. Tyskarna vet och kan service, for sure. Dessutom var vi så sjötrötta att vi sov om vartannat hela resan igenom. Däremellan åt vi en uppsjö av olika måltider. Frukost, fast med inslag av Cava och Campari&juice tillhör inte direkt rektorskans vanor (just saying), snacks och ost med öl, lunch (bläh, flygplansmat är ingen favvo precis), egen fika och så godaste brickan med tysk korv, härligt grynig senap och så en magisk potatissallad. Mums! Sedan var vi plötsligen i Florida. Wow!

2016-06-23 16.43.25-1Nu är vi incheckade i Naples. Ett 5-stjärnigt hus, 96F och strålande sol är bara superskönt. Snabba uppacket, bad/dusch och så iväg på matshopping och fix av kvällens käk. Hem och inta Lövmarknadsmiddag@poolside – underbar pizza grå bästa SBarro. Nu har mörkret sänkt sig över tillvaron. Vi har ätit, fixat tvätten, packat upp, badat bubbelpool och druckit vin. Samtliga har nattat kudden utom rektorskan och de sover sjukt sött. Mitt mål är alltid att kunna hålla mig vaken till midnatt och jag kämpar därför vidare.

Snart dags för frulle igen…..

Kram Mia

 

 

 

 

2 thoughts on “När dygnets timmar har fått fnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *