Omtumlad och lite tilltufsad

Somliga dagar bjuder på mindre angenäma åkturer än andra – helt klart! Och att det är mycket nu i slutskedet av terminen,att  ett och ett annat missförstånd sker och lite situationer blir tillskruvade det räknar jag liksom kallt in i det vardagliga. Men idag känner jag mig både omtumlad och tilltufsad.

2015-08-03 13.42.05Allvarsamt och världsligt i en salig röra, men icke desto mindre med enorm påverkan på rektorskan. Långdragna diskussioner, en svårt sjuk släktning och så en krock med bilen. Oh holy Moly……

Här sitter jag nu med trött skalle, sorgset sinne (det gör ont att se människor man älskar kämpa med smärta) och en ond nacke efter att ha blivit påbackad i trafikljuskön på väg till Gabbes träning. Ja ni läste rätt vi blev påbackade. Inte ofta någon kommer på idén att backa i en kö och jag hade liksom inte någonstans att ta vägen. Mannen som backade på mig hade varken telefonnummer eller körkort att visa mig, men jag hann ta regnumret innan han drog iväg med orden att han skulle hämta en kompis (han som äger bilen) och komma tillbaka. Tror ni på det vänner? Nä, inte jag heller! Mannen pratade hjälplig engelska, bilen var, efter samtal med polisens ledningscentral, avställd och oförsäkrad och om kvinnan i bilen verkligen var gravid är det stort tvek på. Någon bil utanför förlossning/på sjukhusparkeringen fann vi inte heller. Fy farao så jäkla trist alltså……och jag vet, det kunde varit så mycket värre.

Lämnar in och nattar kudden. Hoppas på ett bra samtal med försäkringsbolaget imorgon helt enkelt. Wish me luck….

Kram Mia

6 thoughts on “Omtumlad och lite tilltufsad

  1. Men herrejösses…. Finner inga ord Mia.
    Vad i hela friden liksom?!?…
    Hoppas du får sova igenom allt och att det går bra med samtalet imorgon <3
    Kraaam Anna

    • Tack sötnos. Det blev väl som förväntat och tyvärr får vi stå för det hela självrisken verkar det som. Men men….dte är bara en bil och bara pengar så…..Kram

  2. Verkligen för mycket på en gång! Beundransvärt att du tog reg.numret, hade varit lätt att missa det! Hoppas torsdagen blir bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *