Att vårda sina små

Livet med husdjur och i vårt fall hund är underbart. Jag älskar känslan av ännu en familjemedlem och särskitl Milou är ju så enkel att ha att göra med. Han går gärna en långpromenad om det bjuds och han ligger lika gärna och myser med oss i soffan en hel dag om det är det som bjuds. Suverän kille det där…..

2014-05-02 18.00.03-1

Vår lille goding har genom åren haft lite besvär med ett diskbråck i nacken och periodvis är han lite stel, lite halt och lite ”pipig”. Eftersom han är satt under medicinering för detta bör olika värden kontrolleras med jämna mellanrum och idag var det dags. Lämnade en styck fastad vovve till bästa kliniken (Blekinge Smådjursklinik) och hämtade sedan upp honom flera timmar senare. Prover tagna och kroppen genomcheckad, glad och nöjd sprang han ut till sin matte med Apan Trazansson i munnen.

2016-04-12 07.04.06

Nu är det lite synd om honom minsann. Milou hemfaller gärna åt att utnyttja situationen där han blir lite extra bortklemad och jag menar, har man varit superduktig hos bästa veterinären så måste man ju uppmuntras. Brasan är tänd. Milou har soffhäng under filten och dagens middagsfoder spetsades med lite godsaker. För övrigt är det slow motion som gäller här på Näset denna måndagskväll. Sååååå trötta familjemedlemmar (ja alla utom TB då som är på träning med juniorlaget inför helgens seriespel i Skåneland)! Vi andra laddar dock som bäst för kvällens enormt viktiga derby och vi önskar så hett att vi hade befunnit oss i Stockholm nu istället.

 

Imorgon kommer en moralisk utmaning här på bloggen. Håll utkik!

Kram Mia

4 thoughts on “Att vårda sina små

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *