Rockar sockorna förstås!

Vilket underbart härligt statement denna ”Rock the Socks Day”! Olikheter är jättebra! Olikheter berikar! Olikheter ger styrka! Olikheter is da shit helt enkelt! Att man ska respekteras för den man är och bemötas med välvilja. Saker som är en självklarhet att vi proklamerar på Svettpärlan. Varje dag i varje vecka i vart skolår!

Det är jag i mörkblå jeans och en grå/svartprickig socka på vänsterfoten och en svart/grårandig strumpa på högerfoten. Dresscode black, of course! Alltid svart!

En mycket vimsig måndag alla kategorier och på alla plan. Jobb, köa för premiärbiljetter för AIK, omboka boende, till optikern med lilla mor, kyrkogårdsbesök hos Lasse och så hem. Puh! Nu är klockan snart 20 och jag ska försöka få till lite käk – har inte ätit sedan 11.30. Lite lätt magknipsvarning!

Over and out! Kram Mia

4 thoughts on “Rockar sockorna förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *