Full fart mot helgen….

….och förmodligen full fart genom den också skulle jag tro. Fredagen är en skön dag, det måste tillstås. Och idag innebar den lite av en lightstart (först åtminstone) för rektorskan eftersom hon hade en tandläkarttid 09.00 och därmed inte skulle till jobbet innan. Skickade iväg först TB, sedan make och Gabbe och vips hade jag 90 minuter till godo. Jag tog snabba snabeldraksrundan genom huset, bäddade sängar, sorterade tvätt, vek tvätt, plockade undan, tömde sopskåpet och tog Milou på en lightrunda, innan jag for till tandis. Och det kan ju knapppast kategoriseras som en lightstart, att gå till tandis menar jag. Hua…idag stod byte av små missfärgade fyllningar på programmet. Fick stora bedövningssprutan och den var effektiv kan meddelas. Kände inte ett skvatt och var sedan bedövad i halva överkäken, halva näsan och upp till ögat en bra stund efter ingreppet. Galet, men skönt att ha det där gjort.

2015-12-29 15.42.21

Klev in på jobbet vid 10.30 och det blev med andra ord en kort men effektiv jobbedag. Hann med det jag klurat på i förväg och packade sedan ihop för helg. Såååå efterlängtad! Min hjärna är trött, min kropp lika så och mitt tålamod…..tja, det lämnar lite att önska just nu känner jag. Bra med en paus med andra ord. Eftermiddagen har jag först hängt med 2/3 av dem på bilden (finaste paranteserna) och sedan kom den sista 1/3 på hembesök för klippning av Gabbe och styling av rektorskan barr inför kvällens 25-årskalas. Ni fattar hur ung jag är som rör mig i kretsar av först 20 år för några veckor sedan och nu 25 – har man tur blir det snart ett 23-års kalas också. En annan 22 åring och en 19-åringen vistas tyvärr på annan ort, annars hde det också legat i pipelinen. Hihihihi….ung var ordet sa Bill!

2016-01-09 16.01.33

Milou hängde med svärisarna hem, TB och Amanda ska ut och käka ikväll och vara chaufförer åt oss andra. Så mysigt! TV-rummet ser ut som värsta bombnedslaget då det just nu agerar packningsutrymme. Gabbe ska imorgon spela cup i Älmhult och TB drar på skidresa sent imorgonkväll. Vi ska först på fotbollsutflykt en massa mil bort (tack snälla Pärlan för att Gabbe kom i lag två med samling 13.15) och sedan skjutsa TB till avreseplats framåt nattakröken. Det blir med andra ord en låååång dag. Söndagen ligger än så länge orörd, med undantag för fotbollsträning då.

2016-01-09 15.44.26

Jag tänker mig gärna lite mys här i lugn och ro också, Självklart har jag en del skoljobb som förvisso är mer önskvärt än nödvändigt, men icke desto mindre skvalpar omkring i väntan på att göras. Men ikväll, ikväll ska jag bli skjutsad, sätta mig till dukat bord och vina med kusinsläkten. Nice…..

Happy Helg folket! Kram Mia

 

8 thoughts on “Full fart mot helgen….

 1. Men är du sann människa??? 90 minuter över på morgonen så kör du runt ich gör mer än jag för på en vecka ;-). Hade jag fått den tiden över hade jag hamnat i soffan med en tidning eller bok framför Nyhetsmorgon på fyran.
  Nu ska jag fräscha till mig, det väntas fredagsmiddag på lokal med maken. Hoppas bussarna går i kväll så vi kommer iväg 😉
  Ha en riktigt härlig fredag och sen en go helg på det. Kramar J

 2. He he, rädd för att jag hade gjort likadant;-)
  Nu äntligen börjar vi rulla in mot Kalmar… mer än 1,5 h försenat tåg idag med, suck alltså.
  Sånt är livet så jag klickade hem en vas på superrean hos Hemtex, den var jag värd;-)
  Ha en riktigt fin kväll!
  Kramar Anna

 3. Jaha du, då kunde vi ju setts i Älmhult om du varit lite förutseende och informerat!!! Hoppas du har en skön fredagkväll och att helgen blir fin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *