Influensa 2.0

Det vore synd att säga att alla influensasymptom var som bortblåsta då jag slog upp mina små ljusblå denna söndagsmorgon –  en nåd att stilla bedja om, men nope……Man kan säga att lördagseftermiddagens och dito kvälls symptom under natten helt klart uppgraderades till influensan 2.0. Eller vad sägs om 39.3 i feber, illamående som övergick i kräkningar och lite annat smått och gott, sjukligt ont i varje liten millimeter av kroppen ochså ömsom frossa och ömsom svettning. Det är då man undrar om man kan säga att man vet att man lever?

Jaja, så typiskt mig att bli sjuk runt juletid (precis som oftast vid midsommar) och dessutom köra ihop så mycket som möjligt samtidigt. Av sjukdomar alltså. Det gäller att vara effektiv, eller hur? Och trots att man vet och inte sällan ordinerar andra att stanna i bädden, ta sin tid, vila och koncentrera sig på att bli frisk, så är det så förbannat svårt att lyda själv. Jag som normalt sett älskar att sova, avskyr plötsligt allt vad vila innebär. Så märkligt!

2015-11-07 20.01.29

Inte många knop här idag, men i precis rätt tid för alvedonens verkan så har jag kunnat trixa med något litet., som exempelvis en välbehövlig dusch. Nu har vi fått i oss lite left overs från kyl och frys. Tyvärr visade det sig att min intagna kycklingsoppa inte var så intresserad av att stanna kvar i magen. Bläh! Hoppar nog i pyjamasen och kojar mig fortare än kvickt. Imorgon är en annan dag….

Kramen Mia

6 thoughts on “Influensa 2.0

    • Visst är det sjukt trist, men samtidigt så kopplar jag kanske av bättre då jag är ledig och tillåter mig att vara just sjuk så….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *