Men kärlek av kristall

Time flies som bekant! Just idag firar maken och jag 15 år som gifta, kristallbröllop alltså!2015-10-24 07.40.16

Efter 10 år i synd for vi till Clearwater Beach i Florida och vigdes enligt floridiansk lag, vilket passar oss America Lovers finfint. Det var vår allra första resa till just Florida (hade dock varit i USA flera gånger tidigare) och det var kärlek vid första ögonkastet kan jag lova. Vi firade vår femte bröllopsdag på plats genom att just denna dag genomleva orkanen Wilma som drog in över oss. Då var TB 9 år (som Gabbe är idag) och liten Gabbe låg 12 veckor gammal i min mage. TB hade precis fått veta att han skulle bli storebror och med på resan var också bästisMaria med familj. Många av våra bröllopsdagar har vi firat på varsitt håll, då maken ofta har rest till kompisLasse i Spanien, men förra året slog vi till och firade tillsammans hemma.

2015-10-23 21.33.59

Kristallbröllopsdagen har firats med att lägga en sista hand vid makens packning, transport till Malmö, fika hos finaste Lasse och Eva och så bilfärd hem för rektorskan, Gabbe och Milou.

2015-10-24 12.01.17

Maken ja, ja maken han och kompisLasse sitter nu på flyget över Atlanten för en 16-dagars resa till ett riktigt golfparadis (Scottsdale, Phoenix, Arizona). Vad är väl en bal på slottet, eller en bröllopsdag när man kan få se makens eufori över en varm golfsemester mitt i hösten…..Och vi firade faktiskt igårkväll med gott käk, en vältempad Italienare och så massa prat och mys i soffan.

Icke desto mindre…..jag saknar honom redan! Även om maken brukar fara på golfutflykt så brukar det inte vara mer än högs en vecka (ganska ofta 5 dagar) åt gången. Och även om jag är väldigt glad för hans skull (och ja, jag har verkligen supportat hans resa) så kändes det i hjärteroten att pussa honom hejdå. Det måste tillstås. 25 år tillsammans är en ansenlig tid av mitt liv (säkert hans med), helt ärligt mer än halva mitt liv. Och känslan som överskuggar precis allt idag beskrivs bäst genom låtstrofen: ”Makes me feel like I can´t live without you….”

2015-07-22 16.56.21

Så, Happy Anniversary till oss! Vi har precis äntrat hemmet efter många timmar i bil. TB har skrivit högskoleprovet, vi ska ut till paranteserna och fixa lite saker och sedan blir det soffhäng de luxe här ikväll. Som tur är kan vi njuta av left overs as well. Någon lagade visst lite mer än vad som skulle visa sig gå åt igårkväll. Ingen nämnd och ingen glömd…

Kram Mia

6 thoughts on “Men kärlek av kristall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *