Onsdagsglutten – Visby

Sommar sommar sommar…….känner ni känslan, hänger ni med i nynnet? Hösten hejdade sig innan den hann börja på riktigt och september har ju nästan varit finare vädermässigt än vad sommaren i stort var. Lovely! Inte konstigt att man kan snöa in på en semesterplats då, eller hur? Förvisso har jag aldrig varit på Gotland (skämskudde på det), men av alla bilder jag sett därifrån så är jag säker på att jag hade kunnat trivas finfint där. Eller vad sägs om detta underbara lilla hus med egen stengård samt en extra lägenhet i externt hus på gården? Och med en bit av Visby ringmur på badrummet….hur coolt?

Södra Murgatan 20

Åh, så vackert! Precis vad jag gillar med gathus. Jag har en slags samlad crush på just gathus och townhouse.

Sovrum 1 på nedre plan med fönster mot egen innergård

Känslan som litenhet för med sig är härligt mysig på  något sätt. Även om jag också ibland älskar vidd och rymd, så är det här pyttiga så underbart på något sätt.

Egen bilplats och liten lägenhet i gårdshuset

Kolla gården! Kolla stenläggningen! Kolla lilla huset! Åh……Jag ser mig själv där (fast det fattas naturligtvis solsängar/stolar för hon soldyrkaren).

Smakfullt badrum med ringmuren som inredningsdetalj

Och så en bit av ringmuren där ja….Åh la la…..

 

2015-09-19 17.03.20

Här hemma håller vi nu lillördag. Gabbe är krasslig med snuva och halsont och får därför vila från fotbollsträningen (jomen absolut, han är ju skitglad för det. Not!). Maken, ovannämnde Lasse och TB förlustar sig på golfbanan och rektorskan preppar buffé till kvällen. Vi får nämligen besök av finaste svärisarna som imorgon drar till USA på longstay så vi bjuder på käk och annat mys ikväll.  Vädret fortsätter leverera, men kvällar och mornar är ganska kylslagna. Kanske slår jag till med att tända ljusen på brickan, inte bara ljusslingan.

Ha en finfin kväll raring!

Kram Mia

2 thoughts on “Onsdagsglutten – Visby

    • Maten blev supergod och i vanlig ordning var den väl tilltagen. Maken undrade när sittning nummer 2 skulle komma. Underbart hus, visst! Älskar det! Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *