Krisp, humlesurr och solsken

Det var idel trötta ögon här på Näset igårkväll. Vi släckte ner huset tidigt och kröp till kojs, sov som stockar och vaknade med sovmorgon. Låg kvar en god stund och morgonmediterade i sängen, innan jag tassade upp och ut för en morgonpromenad med Milou. Det var krispigt i luften vill jag lova. Svag kylslagen vind och så otroligt, otroligt vackert på alla sätt. Jag fick knäppa jackan upp i halsen initialt och jag huttrade till, det måste tillstås. Tänkte ändå att jag verkligen älskar hösten också…..

2015-09-20 09.04.50

Oj, så lång jag har blivit! Vi tog den långa rundan runt Trummenäs Milou och jag och i takt med att solen steg på himlen så blev luften snabbt uppvärmd. Vackert, fridfullt, underbara färger och på gränsen till sommarlikt. Hem och preppade gofrulle, vilken sedan intogs på altantrappen. Make och en son for till golfbanan, en annan son på kompishäng och mami, mami roade sig kungligt med stora städet här hemma. Bädda rent, vädra sängkläder, plädar och kuddar, torka med liljekonvaljAjax, våttorka golv med Grumme grönsåpa och så lite finlir med omflytt av prylar. Lovely! En tur till container och återvinning hanns också med och sedan….sedan totalt utsträck i solstolen. Bikiniläge på Näset i eftermiddag. Klarblå himmel, vindstilla och dryga 20 grader. Me like!

Och ja, jag borde gjort mig av med hårpälsen men jag prioriterade solstolen istället. Humlesurr, iskallt limevatten och så djupandning. Tog cykeln ner till bryggan och övervägde först ett dopp, nöjde mig sedan med att bada fötterna. Vilken underbar söndag, höst när den är som bäst liksom!

Tvättmaskinen snurrar i huset, vi har tagit lite sen lunch och nu vankas det fotbollsderby via TV. AIK möter Gnaget och vi är supertaggade förstås. Ikväll blir det besök hos fina vännerna för lite söndagsfika och imorgon sparkar vi igång ännu en jobbevecka. Det sägs bli fint väder ett tag till…..Inte mig emot!

Kram Mia

2 thoughts on “Krisp, humlesurr och solsken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *