Överdos av frisk luft?

Jag tror jag är drabbad! Förvisso är rektorskan en älskare av utevistelse, alldeles särskilt under sommarhalvåret (eller vad sjutton är det för uttryck egentligen? Sen när hade vi sommar ett halvår? Just asking…..). Så här års tillhör det inte vanligheterna att vi befinner oss utomhus en sisådär dryga 7 timmar i sträck.

Dagen startade egentligen redan då de flesta skulle katgorisera tillvaron som natt. 5 fryslarm från Securitas och sedan en uppstigning kl 05.20 fick bilda start på denna fotbollslördag. Samling i Svängsta  (dryga 6 mil bort) kl 7.45 med en daglig matsäck och alla attiraljer på plats. Hrm….När vi äntrade Arena Marieborg stod dimman tät över dalen och vi riktigt såg den lätta uppåt minut för minut. Häftigt! Lagom till uppvärmning kl 08.10 såg det ut som ovan. Here comes the sun……

2015-09-26 13.30.38

Vilken ljuvlig heldag vi fick! Klanen Raif 06, fördelad på två lag, har spenderat dagen tillsammans.Idel sol och blå¨himmel, riktigt svettigt bitvis. Matsäck och kioskhäng, massa hejarop och ibland hjärtat i halsgropen. En mycket bra inledning följdes upp av ett riktigt bottennapp i match nummer två, vilket föranledde rektorskan att tala i klartext. Ja, inte till laget, men väl till Gabbe. Resterande 3 matcher förvaltades väl och det blev vinst i alla tre- med andra ord 4 vinster och en förlust.3 mål totalt för Gabbe och flera ass.

2015-09-26 14.46.17

Bitvis riktigt härligt spel och fina individuella prestationer och bitvis stod det ställt utom allt tvivel vad vinterns träning skall handla om. För Gabbe i alla fall. Hehehehe…..Underbart mysigt att vara iväg och inte ha möjlighet att göra något annat än koppla av, kolla på det vi gillar bäst nämligen fotboll (skulle också kunnat vara golf) och så socialisera med goa föräldrar i Raif 06.

2015-09-26 14.47.41

Och frisk luft, det har vi verkligen fått. Fångat lite sol också tror jag minsann, av stramet i ansiktet att döma. Hemkomst kl 17 och då hade vi pizza med oss hem. Mat och en iskall öl, upplock av väskor, ladda en maskin tvätt och så en promenix med vovven…..nu är vi helt körda. Allesammans. Gabbe som spelat 5 tuffa matcher (inte de vanliga motstånden om man säger så), maken som kört tur och retur, rektorskan för arbetslederin inför avfärd, under tiden och vid hemkomst samt TB som lördagsknegat.

2015-09-26 14.48.00

Natti natti folket, wherever you are! Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *