Onsdagsglutten – Uddevalla

Ny vecka, nya favvohus och framförallt än mer hemnetknarkande. Hehehehe! Alltså, rektorskan sysslar inte speciellt mycket med sådant, men hennes make han kan han. Jag vet inte hur många gånger han ropar från datorstolen att han har hittat rätt. Det där huset med allt som stämmer. Huset som är perfekt, bara att flytta in. Det där huset som skulle kunna vara det yttersta tecknet på att nu, nu är det slut på letande. Lika övertgad vareviga gång är han också. Och så skuttar (läs släpar sig) rektorskan dit för en kik och inte sällan blir hon, om inte förälskad, så i alla fall så betagen att huset dansar revy framför mina ögon vid läggdags både nu och då och alltid. För det är så det är……jag flyttar in i alla de där objekten. Och det, det är förbannat jobbigt vill jag upplysa er om. Just saying…..

Poolområde

Som det här exempelvis. Hyfsat svårt att inte bli liiite intresserad i alla fall. Maken min har stilkoll, det vill jag lova. Och endast det bästa är gott nog. Många villor gör anspråk på att få komma med på hans heta lista, få göre sig besväret. Så är det bara!

Åsholmsvägen 8

Stilrent, snygga val av material och ja utsikten….tja, man lär väl inte bli besviken kan jag tro. Häng med…..

Matsal

Gissar att alla måltider har sin charm och vad än som serveras till bords här så lär det vara svårt att konkurrera med denna utsikt. With a view har fått en helt ny innebörd liksom.

Groventré/tvättstuga

Mitt alldeles egnaste hobbyrum ser FAB ut! Svarta maskiner är en mycket het dröm rektorskan har.

Lekstuga

Och varför inte, en liten lekstuga också. Underbart vacker!

Poolområde

Bostadshus, gästhus, lekstuga, terass, poolområde med spabad och pool samt ett inomhusspabad i poolhuset nere till höger. Man saknar garanterat inte badmöjligheter. Året runt alltså. Wow!

Terrass

Avd, endast det bästa är gott nog……Huset hittar ni hos Svensk Fastighetsförmedling där jag har hittat alla bilder. Om ni blir köpsugna alltså. Tills jag slår till nöjer jag mig med det här….

2015-09-19 17.03.20

Jaha, så var det då alltså lillördag  idag igen. Det är inte klokt vad dagarna springer iväg. Jobbedagen gick i ett nafs och tidig hemgång är ett signum de dagar då Gabbe har träning. Han behöver andas, göra läxor och mami behöver preppa för kvällen. Ikväll blir det köbemaut på hemvägen och sedan ska vi heja fram AIK mot Giffarna här på vårt alldeles egnaste Norra Stå.

Happy Höstdagjämning från den blekingska skärgården, där solen skiner från en klarblå himmel, träden nästan är helt stilla och termometern visar 19 grader. Lovely!

Kram Mia

6 thoughts on “Onsdagsglutten – Uddevalla

    • Hypermodernt ju och jag hade förmodligen aldrig själv skaffat mig ett sådant, MEN utsikten hade jag valt alla dar i veckan. Älskar havet. Och pool. Kram Mia

    • Jag gillar ju olika stilar så jag tycker nog detta har sina fördelar. Inte minst utsikten och det fantastiska poolområdet. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *