Coffe table books

Visst känns det väl märkligt att särskriva? Även om det är på ett annat språk? Jag har som regel lite svårt för särskrivningar, överanvändningen av ”dem” och så syftningsfel. Stavfel och talspråk och blandning av språk har ni säkert märkt funkar fint för rektorskan. Hehehehe!

2015-07-25 11.30.01

Jepp, svag för vackra böcker och magasin det är rektorskan, det vet ni. Jag älskar vackra omslag och inspirerande bilder  och matchning. I somras fick the black and the white book hänga med hem från Florida. Böcker som har vackra läderpärmar och med varsitt underbart budskap inpräntat på framsidan. Många coffe table books handlar om något, dessa är tomma. Tanken är att det ska bli en typ av gästböcker, for the near and the dear ones, att skriva något mysigt, spännande, tänkvärt, kärleksfullt, skojigt i. Hade tänkt att inleda böckerna med några av mina egna favvodikter och citat – det får bli vinterns stora projekt här i Lassesoffan. Har ni några härliga saker att dela med er av till mina böcker så tveka inte att rita iväg några rader till mig.

2015-07-25 11.30.09

Tisdag och jag är såååå mycket piggare. Inga dippar här inte ännu, trots att regnet har färgat hela tillvaron lite grå idag. En hyfsat produktiv jobbedag och sedan hem. Träningen uteblev då maken hade ryggkänning idag, varför rektorskan nöjde sig med en liten promenad vid hemkomsten. Nu ska här preppas lite gyros, sallad till somliga och i pita till andra, och sedan väntar mor och fars månatliga ekonomi på att bli gjord. Jippie!

Kram Mia

2 thoughts on “Coffe table books

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *