Det där med att återacklimatisera sig….

….det är då  sannerligen en uppdrag för sig. Ett uppdrag som inte på något vis i världen är enkelt eller särskilt lättmanövrerat, men icke desto mindre måste ske. Att vända på dygnet hör ju lov till, men att toppa det med en redan befintlig dygnsförskjutning gör det inte enklare precis. Jetlag är minsann det enda negativa med en Floridasemester. Som tur väl är är vi ju lediga och det får gå sakta men säkert (helt klart värre då man åker under pågående läsår kan jag meddela), men det vilar något läskigt över att nästan övermannas av trötthet och klippa igen ögonen när man minst anar. Det gäller sannerligen att ha koll på sig själv kopplat till vilka aktiviteter man utför. Maken somnade exempelvis sittande vid matbordet.

2015-04-05 19.50.28

Att natta kudden på beställning har också visat sig vara en prövning i sig. Vi är absolut inte trötta på kvällarna och innan vi vet ordet av är klockan efter midnatt och de precis påbörjade projekten får en så konstig vidd på något sätt. När man sedan väl tvingar sig i säng så ligger man där och snurrar och snurrar och snurrar. Såväl fredag som lördag bjöd därför på sena missinassen trampande i huset och sovmorgon. Vi får ställa klockan och när alarmet bränner av är det med viss tröghet som vi lyckas ta oss upp och stänga av.

Lördagen bjöd på mörker, hotfull himmel, rejäla vindbyar och så vertikalt regn. How nice! Särskilt nice eftersom finaste grabbarna på bild (Jonas, Ola och Anton samt Gabbe) skulle spela 4-manna scramble i KHK-Open borta på Trummenäs GK. Första start vid 05, åskuppehåll med mer en en timmes försening, grabbarna startade 13.54 och sista boll gick ut ca 16. 5h och 5 minuter ute på banan för grabbarna och inte helt enkla väderförhållanden, men visst levererade de. Gabbe gjorde både snygga utslag, inspel och satte sedan en avgörande birdieputt på 18.

The Dreamteam lyckades ta hem hela tävlingen och fick stå i centrum för uppmärksamheten under kvällens prisutdelning, Om han var stolt och lycklig Gabbe? You bet! Världens bästa förebilder i Ola, Jonas och Anton och bara att få spela med dem, se och lära, lyssna in och ta med sig till sin egen träning sedan. Så värdefullt……Tusen tack grabbar, love you all!

2015-06-14 12.52.44

För övrigt sysslar jag med lite catch up all over the place, so to speak. Det är underbart med semester och fullständig avkoppling, men uj aj uj aj uj så mycket det blir sedan. Hemkomst med fullastade väskor (tack och lov för att jag alltid tvättar i stort sett allt rent innan vi åker hemåt), nytt som skall plockas in och hängas upp, post som ska öppnas och sorteras, räkningar ska fixas, mat handlas hem och så allt annat vanligt trix på hemmaplan. Puh! Igår blev det tvätt, handling och golf, medan det idag har bjudit på jobb med bästisMaria, mor och fars ekonomi, städning och våra egna räkningar etc. Puh…..jag kör många parallella projekt på gång samtidigt och semesterhjärnan går på högvarv för att komma igång. Hihihihi, jag gissar att jag är en riktigt lustig syn att se på just nu (kanske inte bara just nu, vem vet…..).

2015-07-20 18.47.08

I detta sammanhang känns det helt obegripligt att det här var vår verklighet för bara några dagar sedan. Hrm…..

Om en stund kommer makens farbror som numera är Thailandsbo samt hans son hit på fika. Det var läääänge sedan vi sågs sist så det ska bli supermysigt. Got to go honeys……

Kramen Mia

4 thoughts on “Det där med att återacklimatisera sig….

  1. Golfbilden ser ut att vara tagen mitt i värsta hösten…. Häromdagen sa jag till maken att nu har vi haft höst i ca 11 månader…. Lite på skoj men också lite allvar..
    Kram J

    • Men så sant. Och även om jag älskar höst – på hösten- såmåste man få lite sommar. håller tummarna nu….Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *