New arrivals

Det fanns en tid i början (för en sisådär 3 veckor sedan för att vara mer exakt) som vi dansade in här på Lely resort, rekade huset, omgivningar och förstås beachen. Bleka och lite halft hålögda efter lång resa och jetlag, iförda på tok för mycket kläder och med mycket solkänsliga ögon. Vi oade och åade och smackade förnöjt med munnen över det vi såg, upplevde och kände. Måste sett rätt skojigt ut,  kan jag tänka så här i efterhand, men där och då fäste jag ingen större uppmärksamhet vid det. Idag upplevde vi det där dock på andra sidan…..då vi låg sådär utfläkta och världsvana, brundbrända och kikade lite under lugg och över solglajjorkanten. Hihihihi…New arrivals konstaterade maken snabbt och så tittade vi menande på varandra.

2015-07-21 11.11.11

Hur gick det där till egentligen? Hur har vi plötsligt snart förverkat våra 3 veckor och vår semester här i detta paradis? Hur kan det ömsom kännas som att tiden har gått galet fort och som att vi har varit här i en evighet? Hur ska vi klara oss utan alla vår härliga amerikanska vanor?

2015-07-21 21.58.00

Annars har det blivit en hel andra ”new arrivals” today här i familjen Happyvardag. Vi skulle bara fara en sista sväng till Miromar för lite lightshopping och kom hem med 10 påsar. Hrm….Nåväl, underskattar aldrig vad shopping gör för människan och jag kan svära på att precis allt som åtminstone jag har köpt till mig verkligen behövdes och var saknat i min garderob. I promise!   I familjemästerskapet i shopping har vi en solklar mästare och en mer otippad: Gabbe vann förstås mängden shopping (med TB som mycket god tvåa) samt flest par skor. Rektorskan kom förmodligen nästan på delad andraplats med TB men har helt klart legat av sig då det kommer till skoshopping (bara 5 par skor. Betänk att min högsta score är 23 par ett år). Måste ta tag i det där då jag kommer hem. I kategorin dyrast vann maken utan konkurrens med sin nya driver. Konstigt det där, för att han brukar nämligen säga till mig att det kostar inget att spela golf! Förklara gärna den ekvationen för en undrande rektorska om ni kan…..

2015-07-21 13.03.30

Annars började dagen med en heldag på resorten med massa bad, träff med svenskar som av en händelse skulle visa sig vara inbitna AIK-fans. Vi är då sannerligen överallt…..Kortspel, läsning och så lite lunch by the pool. Underbart! Hem och slappa en stund och sedan drog vi alltså på shopping. Kvällen avslutades med middag på Fords Garage, vilket skulle visa sig att helhetsupplevelsen helt klart överträffade maten som serverades.

2015-07-21 20.26.52

Nu är vi mycket trötta och den där idén om att påbörja packningen har vi helt lagt på is. Klockan är 22.30 och det är 30 grader ute. Vi ligger i vår lanai och småpratar samt smuttar på varsin iskall vatten istället. Vi  får köra racet imorgon helt enkelt, ty idag gör vi nog innte fler knop.

Kramen från Mia

8 thoughts on “New arrivals

    • Åh NY är ju underbart! Har köpt alldeles för mycket märker jag nu när jag ska packa. Holy Crap…. Kramen

  1. Hittade din mycket trevliga blogg när jag googlade resor,florida och Naples. Vilken trevlig semester ni verkar ha. Jag undrar hur ni hittade ert hus som ni hyr nu och hur det är på resorten. Vi har varit i Naples ngr gånger tidigare men då har vi hyrt hus privat. Men blir nu sugen på att prova på att bo där ni bor nu. Tacksam för alla tips som ni vill dela med er av. Ta tillvara på de sista dagarna ni har i värmen 😉

    Hälsningar Majsan

    • Tack söta du….det är inget vidare väder man jag har fullt upp med att återacklimatisera mig coh lite catch up så jag får inte klaga.Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *