Försmak när den är som bäst

Det där med att inte resa iväg på semester direkt efter skolans slut (vilket vi har gjort de två sista åren) kan vara ett av våra bästa beslut ever. Jag hade liksom glömt bort hur det är att glida in i en ledighet och att befinna sig i ett slags mellanskikt under en period. Hrm…..jag gillar det. Vi har hunnit landa efter student och midsommarfirande, kunnat slutföra läsårets skoljobb och också fått känna på sena kvällar, sovmorgon utan klockan på alarm, lite fotbollsbus, lite bad, mycket golf och så lite pillerill här hemma.

Och när så solen hade den goda smaken att show up today, då kändes en reseförberedelsetisdag som värsta lyxen måste tillstås.Gabbe lämnades på  golfskola imorse, själv tog jag maken med mig och for till jobbet, via pantstationen på Maxi och så vidare till staden. Lite bokinköp, lite apoteksbesök, lite valutaväxling och så en finfika hos bäste Stavros. Maken gick sedan till kotknackarTommy för att räta ut sig och själv flanerade jag omkring på stadens gator och torg. Vilken förtjusande härlig känsla av ledighet! Med en andning från långt ner i magen, solglajjor på näsan och väldigt få saker på to-do-listan så……Jag tror minsann jag är redo för semester.

TB hämtade upp Gabbe från träningen, så ingen tid att passa för maken och mig. Lite lunchtrix hemma så småningom, lite små packning och lite altanhäng. Och varför inte ännu en fika?Eftermiddagen avrundades sedan för mina tre grabbar på golfbanan (jomen, TB hade årspremiär idag. Underbart skoj! Särskilt maken är extra nöjd eftersom TB är duktig men inte riktigt har fattat tycke för sporten. Nu kanske……)Rektorskan tog Milou med sig och promenerade längs havet. Nu har vi landat på hemmaplan och preppen för kvällens himmapizza är gjord. Så snart grabbarna kommer hem så kör vi…..

Sen ska vi heja fram de här killarna ikväll. Känner ni vibbarna?

Kram Mia

 

8 thoughts on “Försmak när den är som bäst

  1. Ooooootroligt spännande match!!!! Straffarna… Bedrift när de vinner. Ska till Kungsan senare idag. Ha en skön USA resa. Kram Gunsan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *