Bloggfylla och full hand

Rektorskan är inte nogräknad egentligen. Hon håller gärna reda på saker och ting och detaljer av alla möjliga olika slag, men det är sällan hon gillar att belysa och blåsa upp. Rektorskan är kvinnan som INTE gillar att bli överraskad. Hon gillar inte presenter och hyllningar, vill inte stå i centrum privat (älskar att göra det i rollen som just rektorska) och hon behöver sannerligen inga äventyr. Bemärkelsedagar är inte viktigare än den vanligaste av vanliga dagar och hon ger hellre än hon får. Men just idag….just idag måste jag nog drista mig till att berätta, berätta att det är en milstolpe idag minsann.

025

Full hand! Idag. Dags för en bloggfylla, i bemärkelsen fylla år. Idag är det fem år sedan första inlägget skrevs här i Happyvardag! Från allra första början bloggade jag hos mama, för att sedan ha en kort sejour hos Bloggmorsorna, innan världens bästa webmaster Putte hjälpte mig igång på egna ben. Och även om rektorskan egenltigen gärna hemfaller åt statistik och siffernörderi, så har jag ingen koll här på bloggen. Jag har ingen besöksstatistik och jag har inte en aning om hur många som klickar sig in här. Jag vet att jag har skrivit 1600 (exakt idag) inlägg genom åren och att det finns10 782  kommentarer att tillgå, men det är väl typ allt. Jag skriver väl mest som en terapi och avkoppling för mig själv skulle jag tro. Förvisso tycker jag ju själv att jag är ganska bra på det där med skrivande och jag tror att mina ord kan hjälpa andra, visst älskar jag verkligen att få läsa era härliga kommentarer och jag blir superglad när någon delar vidare min text…..men till syvene och sist när jag inga förhoppningar att skapa mig någon karriär med min blogg. Somliga gör det där vet jag och somliga lyckas riktigt bra. Somliga får fantastiska förmåner och erbjudande kopplat till sina bloggar. Och somliga får nöja sig med att skriva för att det är så fantastiskt roligt….

2015-06-25 18.22.30

Jag har ”träffat” superhärliga människor genom mitt bloggeri och ni är många därute som via egna bloggar eller via härliga kommentarer har inspirerar mig  i mitt liv. Tusen tack, ingen nämnd och definitivt ingen glömd. Jag hoppas innerligt att ni ska fortsätta vara en del av mina bloggpromenader och att ni ska fortsätta kika in här och dela med er av härliga kommentarer. Att skriva för mottagare är så viktigt för mig….

008

Så här såg jag och kidsen ut då jag flyttade från mama till Bloggmorsorna. Det har runnit en del vatten under broarna sedan dess och hur vi ser ut det ser ni ju här inne titt som tätt. Det har hänt massor av saker av lite olika natur genom åren och det har varit så värdefullt för mig att skriva av mig i både glädje, ilska och sorg. Jag tänker så klart fortsätta skriva (det är ju min ventil och min avkoppling) – kanske glädjer det någon, någon annan kanske skräms. Varmt välkomna att hänga kvar ni som vill….

2015-06-26 09.01.19

Dagen idag har bjudit på heldagsfotboll för Gabbe och hans ömma moder och fader har lagat lunch till 23 grabbar och två ledare, samt underbara vaktmästare på bästa Åvallen. Äntligen lite sol och härliga temperaturer idag. Därefter agerade mami chaufför till och från utebadet samt räknade huvuden vid badet (sorry, är man hönsmamma så är man). Papi for till golfbanan med kompisJena och TB har jobbat på fritids. Nu är fredagstacosen preppade och vi kan alla titulera oss mosbrickor. Gissar att vi inte lär blir långrandiga i soffhörnet ikväll inte….

Happy Sommarlovsfriday vänner!

Kram Mia

 

10 thoughts on “Bloggfylla och full hand

 1. Grattis vacker ❤️
  Men du… Rackarns vad tiden traskar i rask takt, tyckte det var nyss vi sprang på varandra på mama.
  Du är en fantastisk skribent och sagt det förr och här kommer det igen.
  Mia satsa på en bok.. Jag tror att vi är många som skulle läsa den ?
  Kramen om min fina vän

  • Visst rä det galet! Jag fick räkna över det där några gånger. Tack snälla för att du fortfarande hänger här….Kramen

 2. Grattis till 5 årsdagen!!!!! Gillar att läsa din blogg. Ha en skön sommar!!!! Idag har solen visat sig här i Sthlm. Kram Gunsan

 3. Grattis till dina fem år i bloggeriet. Jag hoppas få hänga här i minst fem år till <3
  Håller verkligen med om att du har fått skrivandets gåva och du känns som en kär vän trots att vi aldrig har träffats irl.
  Kram J

  • Tack sötis, jag känner sannelrigen att jag vill skriva minst 5 år till coh det är ju en god start. Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *