Nostalgihäng….

Segstartad lördag här i Happyvardag minsann. TB hämtades hem vid 03.20 inatt och efter avlämnande av polare och hemkomst, serverade hans ömma moder honom en pizzaslice och vatten innan han bäddades ner. Ytsömn för mami och hon vaknade redan 8.00 med skallebank och trötta ögon. Kikade upp på himlens trippelitroppande, tog en alvedon och slumrade en stund medan maken for till jobbet (prepp inför vår temavecka). Hem kom han med nybakade frallor och vi tog en skön långfrulle innan vi for till staden för avslutningsklädesinköp till the little fellow, Gabbe. Och har man en brorsa som är fast i kavaj och kostymsvängen lagom till studenten nu så vill man förstås vara likadan. Kläderna han valde (jepp, han får göra sådant. Den lille klädmarodören och moi har gått tillräckligt många ronder för vårt eget bästa så…..) var supersnygga. Beiga shorts, rutig kortärmad skjorta och en ljusblå linnekavaj samt blå/grå Vans. Tja, vad säger man…..smaken är det inget fel på!

Efter lite hemmamys och vila är det nu dags för moi att ha nostalgihäng med flera av dem på bilden. I juni är det 30 år sedan vi slutade åk 9. Helt galet! Ser ni rektorskan i bild? Jag har preppat lite mysiga tilltugg och Timo bjuder på föråkare hemma hos sig för några av oss och framåt kvällen träffas vi på en härlig krog inne i vår Skärgårdsstad. Ska bli superskoj!

Så här såg klasskortet ut då vi gick i lekskolan (som det fick heta på den tiden). Och rektorskan själv så ut så här……

Visst är det härligt med lite nostalgitrippar då och då. Ska bli spännande och höra hur alla har det nuförtiden, även om man hänger med rätt bra i realtid med tanke på alla sociala medier etc så vet man ju inte direkt vägen dit.

BästisBodil och jag när vi slutade åk 6 och fick vårt allra första betyg. Extremt snygga brudar…..Nope, dags att fixa frillan och ta på sig gå-bort.stassen. Hörs imorgon vänner….

Kram Mia

6 thoughts on “Nostalgihäng….

  1. Själv tycker jag det varit sådär, när man varit på klassträffar. Samma 6-7 personer som kommer, man har inte mer gemensamt nu än man hade då…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *