Här hålls det fredag

Jag vet inte hur det hos er, men jag kan lova att här i Happyvardag hålls det fredag. Big time! Så underbart skönt, efterlängtat och befriande på något sätt. En fredag på jobbet innebär oftast avslut på uppdrag, ihopsamlande och ett visst uns av framåtblick. Så även idag! Lade sista handen vid en viktig handlingsplan, kollade av och svarade på mail, handlade dryck inför vår sommarfest, skrev placeringsinfo på tavlan inför nästa vecka, strök på listor, fixade personaltavlan, hade uppföljningssamtal och hann även sitta ner under fikat och lunchen. Dessutom fick jag besök av en fantastisk Margareta. 1h med henne och jag känner hur måååånga saker har ramlat på rätt plats. Imponerad av hela hennes mjukhårda framtoning, hennes kunskap och erfarenhet samt på vilket sätt hon förmdelar allt det där. Vi har verkligen ett superupplägg på g……

2015-05-24 19.36.36

Att jag dessutom gick in i fredagen med en nyanställning av bästaste Gina gjord, gjorde ju inte saken sämre precis. Lighthandling och hemgång, uppackning och diverse trix med tvätt och disk sedan en tur med gräsklipparen i vår numera naturträdgård. Hjälp…..note to self: knähögt gräs är inte ok Mia. Trädgården doftar dock underbart nu och garaget har fått sig en omgång till. Och tja, för att vara helt ärlig även jag. Fått en omgång alltså. Varför inte följa upp gårdagens hack i smalben med blodvite från huvudet då den balanserade diskställning valde att kasta sig handlöst ut från sin höghöjdsplacering. Nedanför stod en styck fullastad rektorska som för en millisekund verkade tycka att dämpning med huvud var en bra idé. Jag vet……ni behöver inte kommentera det där. Nästa gång tar jag på makens hockeyutrustning innan jag går in i garaget.

015

Nu har flera saker blivit sålda och hämtade här ikväll och rektorskan har landat inomhus. Bilen är lastad för återvinningen och effektiv som jag är tar jag det på chaufförsrundan med TB om en stund. TB ska på fredagsparty med tillhörande utgång, maken är på golfbanan och Gabbe tränar ömsom chippar i trädgården som volleyskott med sin M-station. Själv har jag precis hängt tvätt och satt igång en ny. På spisen puttrar en väldoftande indisk korma (koriander, curry, ingefära, kanel), Yucatanbröden är preppade så även makens Entrecote och en sval sallad. Detta får  ikväll toppas med isvatten då sonen skall hämtas hem framåt halv fyra tiden inatt.

Happy Friday vänner…..Kram Mia

6 thoughts on “Här hålls det fredag

 1. Ok… Jag ska hämta loppan på skoldisco vid nio jagg… Men de tiderna väntar ju med, det förstår jag;-) Men inte än, inte än..
  Hockeyutrustning låter som en god ide;-)
  Ha en fin kväll!
  Kraaam Anna

  • Så himla söt hon var för kvällens disco…..inte en lugns tund för alla grabbar skulle jag tro. Snart gissar jga att dte blir betydligt senare tider att passa raring. Ha en fin helg! Kram Mia

 2. Vår fredag började med frukost med Mellan (mycket sällsynt företeelse), följdes av begravning med mamma, Helsingörstur, Fika, samvaro och middag med Mellan, Svärdottern, B2 och B4 och till sist även Sonen. En bit in i Let`s dance kom vi hem. Då hade vi varit iväg över 12 timmar. Idag tar vi det lugnt.

 3. Jag ligger lite efter i bloggvärlden just nu så jag tar snart onsdagkväll….
  Men hockeyskydd är i alla fall ett bra kort sötnos, var rädd om dig.
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *