No more green fingers

Hehehehe, kan man skriva no more när man för alltid har varit avsaknad av det? Gröna fingrar alltså. Min fine lille paps har alltid närt ett stort trädgårdsintresse och han har också alltid lagt enormt mycket tid, energi och pengar just kopplat till detta intresse. Tyvärr…..tyvärr är den här  dottern helt ointresserad och dessutom extremt okunnig. Om du dessutom addar en opraktiskhet till det där så förstår du säkert  vem du har att göra med. I Happyvardag har vi en gräsmatta och lite buskar, det är typ allt. Jag ser många väldigt fina trädgårdar, fantastiska planteringar och härliga odlingar, men det är liksom inte jag. Det där väcker ingen kämparglöd what so ever hos rektorskan, tyvärr. Jag sitter still i båten med andra ord.

2015-05-23 14.02.03

I år har lille papsen försett mig med smultronplantor. Igen! Det har hänt förr om man säger så, dock utan någon som helst framgång. Men då jag verkligen älskar solvarma smultron så ska jag försöka enträget  även detta år. Hittilldags har jag kommit ihåg det där med bevattning…..Wish me luck vänner!

2015-05-22 20.50.14

I alla andra former är jag mycket förtjust i naturen. Helt ärligt är jag mest förtjust i saker som växer i sin naturliga omgivning, men det händer att jag plockar blommor och sätter in alt köper i affären. Och så klipper jag förstås gräsmattan. Det gillar jag. Vackert och med så härlig doft.

Tisdagen har varit mycket produktiv på jobbet och nu har vi mellanlandat här hemma innan kvällens klassträff för Gabbe. Knepigt att få ihop tider och aktiviteter denna tid på året och helt ärligt hade vi helt andra saker planerade, men det är svårt att förneka sitt barn sin plats i klassen/gruppen så….Det är viktigt att vårda sina sociala relationer, men svårigheter tillstöter när man har många olika sociala sammanhang som man rör sig i. Nåväl, jag avbokar förstås mitt eget och hoppas på att investeringen i karma är god. Maken (som har galna besvär med nacke och rygg igen) försöker förgylla sin tillvaro med kompishäng och TB ska iväg och kolla på fotboll ikväll. Och ikväll avser rektorskan vara så obstinat att hon tänker strunta i matlagning och låta var och en sköta sitt so to speak….

Kram Mia

2 thoughts on “No more green fingers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *