Juveler à moi

Så bidde det måndag minsann och dagen startade med besiktning av min alldeles egnaste skruttibangbang. Hur det gick? Finfint förstås! Världens allra bästaste bilkille, min gamle klassis Timo, gav den lite omtanke och kärlek förra veckan och et voíla! Underbart! Att den killen lever som singel är för mig en stor gåta…..

Och idag var det rektorskans tur att bli lite kärleksfullt hyllad så där. Finaste Ebba (bästisMarias dotter)  kom med en av de vackraste askar jag någonsin skådat som tack för hjälpen med några av alla prov inför collegestudierna i höst. Jag förväntade mig förstås ingen tackpresent, herregud…sånt där gör man ju bara för att man gör sådant för sina goa medmänniskor. Men vem är jag som skulle kunna tacka nej till detta vackra halsband från Snö…..Tusen Tack!

Jobbedagen  har varit måndagssnurrig, why not, men jag har ändå fått en hel del uträttat skulle jag vilja påstå. Hemkomst vid straxt före 16 och ganska direkt efter omklädning skicka Gabbe på golfträning, TB på fotbollsträning och själv hämta upp finaste vovven. Nu har jag preppat för grillade Chicago steak kotletter med hemgjord pommes och lite nyslagen bea. Klockan 19 är vi bänkade på vårt alldeles egnaste Norra Stå och beredda att gasta fram Gnaget till en derbyseger. Det är dags nu…..

Tomorrow honeys…..Kramen om kommer här!

2 thoughts on “Juveler à moi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *