Barbent premiär!

Tja, skam den som ger sig eller möjligen den som fegar ur. Efter nattens hysteriska svettningar (och nä, jag är verkligen inte i övergångsåldern ännu om någon nu drar några förhastade kopplingar till det….) och morgonsol (om än något blek och på avstånd värmande) bestämde sig rektorskan raskt för att just idag, denna lillördag, utföra barbentpremiär till jobbet. Om det var ett klokt och begåvat val med tanke på gårdagens febertopp och ilskna huvudvärk återstår att se, men lite mysigt var det minsann. Och inte frös jag knäna av mig heller……så….

005

Inte riktigt just denna outfit idag, lite mer beige so to speak…..Förresten, rysligt så dåligt jag mådde igår. Hua! Huvudvärken from hell, frossa och så magtrassel på det. Somnade sent om sider och vaknade 01.20 och var som om jag vore nyduschad. Minus den härliga fräscha känslan dock. Kallsvettningar är riktigt läskigt tycker jag. Upp och ta en nattlig dusch på riktigt, byta lakan och så bädda ner sig igen. Vaknade med en dov och tung skallebank, men hade helt ärligt lite för många variabler för att välja att stanna hemma idag. Inte många knop idag men lite har jag fått fixat – bilrep hos världens allra bästaste Timo, handling, mötesplanering, mailkorrespondens, schemasnack, insortering av papper etc. Nu har jag krupit i myskostymen på hemmaplan och bäddat ner mig i soffan. Inte helt hundra, men heller inte sämre eller likadant så….Imorgon gissar jag på helt vanlig igen.

Gabbe är med farmor på golfbanan och fotar den stora tävlingen åt klubben. Maken spelar förstås nämnd tävling och TB är i skolan. Ikväll har Gabbe fotbollsträning och jag gissar att jag kommer att ligga lågt. Vi är egentligen medbjudna på golfmiddagen ikväll men jag får nog hushålla med mina krafter inför morgonens jobbedag och sedan mötes- och handledningskväll. Dessutom skall jag till tandis imorgon.

Kram Mia

6 thoughts on “Barbent premiär!

  1. Brrrrrrrr, är du galen kvinna! Barbent?!??
    Nä, som jag fryser klär jag inte av mig förrän det är miiiinst 25 grader;-)
    Krya på dig nu och va rädd om dig!
    Kram Anna

    • Hihihihi, har man bara tillräckligt med underhudsfett vetdu. Fördelen med att inte vara så smal längre. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *