Påbörjad garagerensning

Igår, då gick startskottet mina vänner. Startskottet för det som egentligen låg i pipelinen för förra årets vårmöte men som av förklarliga skäl blev kvar i densamme då min bror hastigt rycktes ifrån oss. Vi fick liksom nog med allt annat att flytta och rensa och sälja och….name it!   Men nu, nu är vi taggade igen maken och jag. Eller egentligen mest jag tror jag om jag tänker efter. Nåväl, utrensningsgeneralen har siktet inställt.

Igår flyttade vi ut våra kära altanmöbler, vilket var en avgörande faktor för att överhuvudtaget ta sig in i garaget. Men vad i herrans namn är det för fel på oss som sparar på allt möjligt och omöjligt? Igår började plocka lite och fotade en bråkdel av allt som skall säljas, slängas eller skänkas så småningom och idag börjar jag publicera saker på olika loppissidor. Jag skickar med lite bilder här också ifall någon av er läsare skulle vara sugna på något.

8 Henriksdalstolar från Ikea med beige mockaklädsel och vita långa överdrag. 150kr/st eller 800kr för alla

2 gamla fåtöljer (den ena nedsutten i framkant). 100kr/st

4 stycken skinnstolar 100kr/st

Helt nytt oöppnat Micki corongspel. 50kr

2015-04-19 14.39.46

Supercoola fotbollsskor av märket Under Armour. Använda 3ggr. Stl 33 100kr

Om ni skulle vara sugna på något så mailar ni mig på mia.bark@svettparlan.se. Först till kvarn gäller. Tänkte sälja av lite kläder och skor också under veckan så håll utkik.

Måndagen innebar att bästisMaria äntligen var tillbaka på jobbet. Förvisso fick jag möjlighet att krama om henne då hon kom på besök igår. Snällast som hon är hade hon köpt golfhandskar åt lite Gabbe. Tusen tack, han blev så himla nöjd. Långt ledningsmöte, massor av catch up för oss och så en del möten för rektorskan förstås. Inte en enda sak struken på to-do-listan men ändå fick jag mycket gjort – märklig kombo det där. Nu har jag landat på hemmaplan. TB pluggar, maken och Gabbe är och spelar golf och själv ska jag ta itu med tvätt, stryktvätt och middagspreppen.

Dagens highlight: Sol och nästan 15 grader. Man tror farao att man har blivit bönhörd. Minst!

Kram Mia

 

 

 

 

10 thoughts on “Påbörjad garagerensning

  1. Skulle också behövt rensa. Fast kanske inte i själva garaget men det finns andra utrymmen som är fyllda. Så varmt och skönt ni har det. Här blåser havsvindarna kalla så några T-shirt temperaturer pratar vi inte om.
    /P

  2. Här är en till som skulle behöva rensa både i källaren och i garaget och jag ställer samma fråga. Vad tusan kommer allt ifrån???? Är man en mästare på att samla på sig diverse saker eller är man…. Det får bli en rejäl utrensning till helgen. Kramisar Tina

    • Men du, jag har förstått det. Hur orkar du köra event hemma mitt i allt det där? Wow, du är bara fantastisk….
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *