Revolutionerande upptäckt. Ninjaplast 100% fummelfri!

Ibland dyker de upp. De där nyheterna som får en att nästan tappa hakan. Nyheterna som lanseras som något revolutionerande och sanna mina ord som jag säger: Funkar det så bra, då är jag beredd att falla för reklamen på dirren. Maken han är med sparsamt fylld av detta lyckorus, bör tilläggas, vilket för mig är en gåta. Vem blir inte nyfiken på denna Ninjaplast 100% fummelfri?

2015-03-25 17.33.38

Hallå hej där denna måndag efter påsklov. Har ni liksom jag varit mer än lovligt förvirrade? Sådär back-to-work-stimmig. Ni vet när man påbörjar en mängd olika saker och sedan ägnar dagen åt att hålla alla de där bollarna i luften. Puh, holy Christ! Lägg därtill ett flertal olika möten så förstår ni att jag har absolut inte haft långtråkigt på jobbet. Hihihihi!

Bilden på Gabriel från lagfotograferingen i lördags gör mig så himla glad. Glad som en speleman, sådär vårigt sprallig. Som en kalv på grönbete nästan. Och så begynnande små gulliga fräknar på näsan efter utevistelse i sol och vind. Just den här killen spenderar sin måndagseftermiddag med älskade farmor på golfbanan, medan mami har jobbat länge. Nu vankas det snart käk och sedan lite soffhäng, läxor och skoljobb här ikväll.

Dagens highlight: Good to be back at work. Visst är det gott att gilla sitt jobb. Idag har jag dessutom satt upp lappar om vår prickfrihet. Lovely!

Kram Mia

6 thoughts on “Revolutionerande upptäckt. Ninjaplast 100% fummelfri!

 1. Ha ha ha.miin man blev med vääääääääldigt nyfiken på den där plasten 😉
  Ska bli spännande att höra ditt utlåtande:)
  Ja, vi fick lite sålt på loppisen… Men vill bli av med lite till;-)
  Eller skrev jag det igår…???
  Kram anna

  • Tja, har bara varit med om plast som verkligen fastnar där den ska och den finner man i Florida. Ska bli spännande….
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *