If you´re happy and you know it clap your hands

På Svettpärlan, ni vet världens allra bästaste skola om ni frågar rektorskan då, har vi under många år bedrivit hälsoprojekt varje vår. Eller vi och vi, det där kan jag verkligen inte ta åt mig äran för. Det är bästisMaria som håller i dessa projekt och genom åren har vi provat på diverse olika idrottsformer, sprungit Göteborgsvarv och kört klassiker. I år  valde vi något helt annat. Något som är väldigt aktuellt just nu, något som det pratas om som enormt bra för såväl hälsa som välbefinnande som prestationsförmåga. Vi känner oss så tidsenliga!

Jag snackar förstås om körsång och här ser ni vår eminenta körledare Håkan Grahn. Vilken kväll vi har haft tillsammans. Jag som oftast mest blir beskylld för att waila, ja alltså inte att jag gör det där medvetet. Jag vet nämligen knappt vad det betyder och det har inte kommit till min kännedom med någon positiv feeling så…..Men jag älskar ju att sjunga. Sjunger i tid och otid och absolut hellre än bra. Ikväll har vi sjunger såväl unisont som i stämmor och jag sjöng för kung och fosterland. Det här mina vänner, det här är riktigt bra grejor.

Ja, där mitt i bild ser ni rektorskan iförd sedvanliga marinblå stassen. Och galet nöjd med sin nya frilla med  bästisMaria jämte. Vi avslutade alltså en härlig dag på ett underbart sätt. Idag var det ju dags för utmaning nummer 3 av 3 möjliga denna vecka – idag välkomnade vi Skolinspektionen till Svettpärlan för planerad tillsyn. Sammantaget kan sägas att vi har haft en toppendag med många härliga kommentarer, fina iakttagelser och underbar feedback! Nu väntar vi bara på återkoppling samt beslut om eventuella avvikelser (behov av åtgärd) inom en månad. Tack alla och envar som på olika sätt har bidragit med värdefull tid, information och inte minst hejarop! Ingen nämnd och definitivt ingen glömd! 

Jag lär somna med ett leende på läpparna, var så säkra på det. Förmodligen och förhoppningsvis vaknar jag med ett dito.

Kram Mia

8 thoughts on “If you´re happy and you know it clap your hands

  1. Ja, jösses så roligt det var. Ett sånt härligt gäng vi är. Och, så vi kan låta!!! Jag längtar till nästa gång….

  2. Måste bara få säga det igen… frissan alltså, du är sååå snygg i den!! Passar dig perfekt!
    Jag har flera kollegor som sjunger i kör och de tycker det är så kul, avslappnande och att de känner sig så glada när de sjunger och efter. Men det är inget för mig, min mamma gömde sig nog när gud delade ut sångröster till foster 😉
    Kram fining

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *