Jakten på den perfekta kostymen…..

Det vankas studenttider kära vänner! Och ja, vi är ute i god tid. Men vill man ha något speciellt så måste man vara om sig och kring sig. Dock fick vi klart för oss idag att vårens kostymer ännu ej inkommit och studenterbjudande hålls tidigast i april så….Gott om tid var det sa Bill!

001

En mysig dag på stadens gator och i finaffärer har vi verkligen haft. Och inte kom vi hem tomhänta heller. Inte för att vi blev crazy och köpte på oss något kopplat till studenten (nä, det får nog familjens överhuvud se till att godkänna först. Och öppna plånkan för….). Jakten på den perfekta kostymen slutade förstås med…..

003

…..inköp av nya fotbollspjucks. TB hittade ett par efterlängtade och som ”satt så bra” på tillbud och the Little fellow var inte sämre han. ”Men herregud, jag har ju inga konstgrässkor! Jag får ju spela i vanliga dobbar som inte alls är bra för varken mattan eller mig.” Svårt att motstå dessa tunga argument naturligtvis.

Annars inleddes dagen med ett härligt besök av barnens kusin Daniel med dottern Lovisa. Massa bus och mys och gofika innan vi for till stan. Och så  ett samtal från broder Mats i Thailand, som idag besöker barnhemmet Happy Child för att överlämna ett värdebevis på Svettpärlans donation dit i Lasses namn. Det värmer mitt hjärta. Nu ska vi preppa hemgjorda högrevsburgare och sedan intaga middagen lite tidigare än vanligt. TB har sen kvällsträning och som ni vet så styr ju kidsens träningar hela familjens matschema så……Ikväll ska jag ta itu med en viktig inläsning. Kanske hinner jag några kapitel i min härliga bok också.

Dagens highlight: Gos med prinsessan Lovisa och vetskapen om broder Mats resa i Thailand för att hedra Lasse. Ingen skulle ha kunnat göra det där bättre. Jag är glad, stolt och evigt tacksam.

Kram Mia

3 thoughts on “Jakten på den perfekta kostymen…..

  1. I god tid var det ja…. här anlände ju studentmössan för några veckor sedan, balklänning och studentklänning är beställda. Gott om tid krävs om vi behöver sy/ändra eller returnera och leta nytt. Det är ju livets viktigaste dag, eller hur?!?
    Roligt att följa era studentförberedelser när man gör samma själv 😉
    Kram J

    • Absolut viktigaste dagar skulle jag vilja säga – mösspåtagningen, balen och så studenten. Kostym beställd och pjucksen inköpta idag. Han är så fin att jag får pytteskinn – så känner väl alla mammaor i dessa tider gissar jag. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *