Skönaste bönan i stan

Idag har jag haft häng med en av de skönaste bönorna jag känner. En tjej som jag spenderade massor av tid med under min gymnasietid och som lärde mig allt jag vet om flärd. Marie hade redan på den tiden ett utpräglat sinne för det estetiska i färg, form, kläder, make up, hår – ja name it. Dessutom var det hon som invigde mig i riten om solglajjornas naturliga tid och plats (alltid på året runt, antingen i fejjan eller på huvudet). Och jag skrattade gott idag då vi möttes upp på stan. 26 år senare. Iförda tighta brallor, scarfs, solglajjorna på och handväskor. Båda två!

Fick låna en bild från hennes FB (hoppas det är ok Marie), för vi pratade oss igenom många timmar i eftermiddag och jag glömde  obligatoriska fotosejouren. Long time no see……men så underbart mysigt vi har haft idag. Så många minnen, våra olika livsöden och så en hel del fnitter och lite tårar som letade sig upp i ögonvrån.

005

Annars har dagen mest handlat om underbart höstväder. Tänk 16 grader och en sol som värmer skönt den 28 oktober. Galet underbart! TB blev upphämtad tidigt imorse av finaste moster Nettan för transport via Växjö till Halmstad och polarna där. Det var visst reunion med Bondtema ikväll. Svärmor tog Milou med sig på hundbus till Skärsjön och Gabriel åkte med papi in till fritids en sväng. Själv slängde jag skräp, storhandlade och fikade på trappen. Mysigt! Sitter nu i soffan och njuter av höstlovslunken. Ler och gläds åt en fin dag. Och saknar min store son förstås. Jag trivs verkligen bäst då vi är fulltaliga på hemmaplan.

Kram Mia

2 thoughts on “Skönaste bönan i stan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *