På upploppet….

….mot höstlovet. Kan ni förstå att vi snart har avverkat 10 skolveckor denna hösttermin? Det är galet vad snabbt tiden går när man har roligt. Kanske har det goa höstvädret bidragit till att det har känts lättare än på länge. Förra veckans vabb har definitivt försatt mig i ett betydligt mer leasure mood och denna veckan har verkligen blivit som en upploppsraka. Massor av saker och punkter har betats av och snart, alldeles snart tar vi lov. Bara en jobbedag kvar…..

001

För några veckor sedan var det fortfarande så  här grönt och soligt, numera är det väldigt mulet och regnigt. Det är ok. Jag gillar flera av mina höstaktiviteter också och efter dagens morgonstart på vår gård där jag höll årets Solidarietstal, inser jag att vinterjackan, halsduk och vantar inte ligger för långt bort i tiden. Inför det stundande höstlovet har vi minimalt med planer. Tanken är återhämtning för oss alla. TB ska dra till Halmstad på reunion från sin collegeresa, maken ska jobba några dagar och Gabriel vill allra helst spela golf. En utflykt till Kalmar ska vi hinna med och så kanske en tur till simhallen. I övrigt är det vara uppe sent, sova länge, strosa omkring i myskostym som gäller. Tillsammans med busfrulle, brasmys och en massa soffhäng. Låter som om jag inte kommer att slita ut mig precis. Säger på återhörande eftersom jag strax lämnar ifrån mig min dator till min webmaster för lite trix några dagar. Undra om jag kommer att drabbas av separationsångest?

Kram Mia

4 thoughts on “På upploppet….

  1. Jomenvisst går tiden snabbt…
    I kväll eller i morgon ska jag dyka ner bland vinterkläderna här och rota fram nåt lämpligt till liten madam som ska tillbringa några dagar hos en Orlando-kompis i Skellefteå, där har de redan snö och temperaturen sjunker redan mot -9 grader (stackare!!)
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *