Vattkoppebonanza

Somliga får en del sjukdomar sådär lite i förbigående och somliga får dem lite mer all round. Lite rejält. Och ska man ändå ha det, så ska man ju tycker uppenbart lille Gabriel och går all in på vattkoppesjukan. Eller vad sägs om 78 på ryggen, 63 på magen, minst 25 på varje ben, i öron och näsa och ögonvrå samt ett okänt antal runt det heligaste han har. Han ser definitivt ut som en prickig korv. Något foto på honom var otänkbart att få lägga upp och ja, jag frågar alltid mina barn innan jag publicerar. Dock fick jag ta ett foto av den fina landslagströjan som papi kom hem med efter sitt besök i Stockholm förar veckan.

007

003Ja, här i infektionshärden har vi dessutom kört en sväng magsjuka inatt. maken mådde tjyvtjock vid läggdags och rektorskan vaknade kallsvettig efter en timmes sömn. Hua! Så sömnen blev det inte mycket bevänt med inatt heller, varför dagen har gått i ett mycket långsamt tempo. Sova säng, mysa soffa, spela kort, titta film, spela spel och läsa. Inte har vi länsat kylskåp, frys och skafferi heller varför det knappast krävdes någon matshopping. Dock lyckades vi alla få i oss lite käk lagom till kvällningen och än så länge stannar den kvar i lilla magen. Hoppas man är utrensad och klar nu för hösten.

Dags att pudra liten Gabriel, ge medicin och se till att bissen blir borstad. Sovrummet är vädrat för svala laken mot en kliande kropp och sängen kallar oroväckande på mig. Gissar att jag kan vara den som somnar först ikväll. På återhörande vänner….

Kram Mia

7 thoughts on “Vattkoppebonanza

  1. Fy bubblan, det är verkligen inte kul.
    När dottern fick det, fick vi nått av en kompis som man smörjer med som finns på apoteket, det hjälpte mycket. En gul förpackning var det…
    Hoppas det lättar lite snart.
    Kram från mig!

    • Inte skoj, men det blir ju bara värre ju äldre man är så 8 år får nog ändå räknas som ok. Gabriel själv är också väldigt tacksam över att det inte är sommar. Kram och tack för tipset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *