Är du mör än knubbis?

Om jag är mör? You bet. Det behövs inte så mycket nuförtiden för en knubbis. Det räckte med dagens ganska fysisk start. 4M drog igång i värsta flyttempot. Tre trappor upp, ett helt bohag som skulle forslas bort. Lång transportsträcka från ytterdörr till bil med släp. Svetten lackade, de små grå jobbade på högvarv för att få ut och in saker på rätt sätt. Somliga fick också för sig att få värsta skrattanfallet mitt i tunga ekbordet som skulle lyftas ovanför räcket och otympliga skoskåpet skulle baxas ut. Tusen tack världens bästa Mats, Mike och bästisMaria för att ni bara kavlade upp och hjälpte rektorskan. 4M är en eminent klubb för oss. Nu återstår enbart en soffa och en massa lösöre innan jag går loss på förråden. Ett steg i taget…..

002

Resten av dagen innehöll en uppsjö av olika arbetsuppgifter, vilka toppades med lite inköp av öl och vin till lilla festen på lördag. Tunga ölkartonger, hua! Att få slå sig ner till dukat lunchbord och bjudas på stekt fläsk med löksås av bästa kockarna Mats och Janne var dock  en sån härlig motpol. När jag lämnade jobbet framåt eftermiddagen ämnade jag fortsätta hålla tempot igång, eftersom det är ytterst lätt att sagga ihop annars. Hem och körde elvispen här hemma (tvätten, duka bordet, plocka upp grejor, ut med skräpet, förbereda käket och så fixa några samtal). En timme senare stod vi på golfbanan för träning för GB och promenad för mami med bästisMaria runt Trumme. Lätt genomblåst kan man säga. Och mer än lovligt trött kropp. Sannerligen en riktig genomkörare idag, vi ska väl se om jag kommer upp ur sängen lagom till skolstart imorgon.

005

Så här såg hon ut vid 15.50 rektorskan. Lite trött i kroppen, fick hålla i sig i altanmöblerna visst. Dagens utstyrsel, dock inte under möbelbärandet, bestod av lilla marina kjolen från HM, blus från Gap och ballerinor från Payless Shoes. Solglajjorna är gamla favvisar från Dolce Gabana. Nu är  middagen intagen, blev pasta till make och kids samt räksallad till mami, finaste svärisarna hemhämtade från sin kryssning och lilla mor Anita samtalad med. Jag har ramlat ihop i läsfåtöljen och undrar som bäst om jag överhuvudtaget tar mig vidare till sängen ikväll. Helt körd, som Gabriel säger, garanterat mör också. Natti natti önskar rektorskan

 

 

8 thoughts on “Är du mör än knubbis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *