Catch up

Åh, vi somnade sött framåt midnatt igår och vaknade sedan rätt grusiga i ögonen av alarmet vid 7.30. Rektorskan hade haft några trippande natturer till toaletten men efter en stunds mornande piggade vi på oss. TB for till höstupptaktsträning och maken till något liknande på golfbanan. Gabriel sov som en stock mitt i en brottningsmatch med täcket och rektorskan tig itu med lilla to-do-listan. I mycket makligt tempo vill tilläggas. Finaste svärmor kom ner och klippte Gabriel, jag storhandlade på Maxi och finaste lånevovvarna kom på besök. Dagen varvades sedan med tvätt, inplock av kläder och skor, samtal med försäkringsbolag, bilrep och makens gamla jobb, lite mail till advokater och annat och så hämta lilla mamma för att fixa deras ekonomi. Och prata och kramas förstås. Så viktigt för henne att få uppleva att vi for på semester och faktiskt kom hem livs levande – det där tar nog ingen utav oss för givet längre. Vi överlämnade presenter till dem (så stolta över att få visa upp sig i kläder och skor från Florida. Smäller högt i pensionärssvängen kan jag tro) och sedan for hon och jag för att handla till dem. Tja, vips var klockan 17.30 och jag vet knappt om vi åt något fram till dess. Hrm…..Tiden går fort när man har roligt.

Och någonstans där kom jag ihåg att jag lovade mig själv fortsatt semester på hemmaplan så jag struntade i to-do-listan och vi bytte istället till badkläder, tog vägen genom skogen och hämtade upp Bovbjergs för lite kvällsbad vid deras brygga. Klart uppfriskande, inga 94F precis med ändå härligt för att vara här. VovveAxel hoppade i och tog en mysig simtur – busade med oss, gäckade och simmade iväg. Sedan klev han lycklig och nöjd upp. Vi blev kvar på vännernas altan sedan. Mycket prat, spel och fotboll och sedan knallade vi hemåt. Kvällssolen kittlade oss på näsan, det doftade sommarSverige och lyckokänslorna nästan överföll mig. Igen! Nu har  vi käkat orientalisk kycklinggryta med ris och disken är avklarad. Vi hänger i soffan omringade av vovvar och mys. Ikväll har vi siktet inställt på sänggående klockan senast 23.30. Imorgon avser jag att fortsätta min Catch up i bra balans med att njuta av sommarlov på hemmaplan.

Kram Mia

2 thoughts on “Catch up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *