Jag bara förbereder mig…..

Vaknade lördagmorgon till en hotfullt mörk himmel och envist trummande av regn mot sovrumsfönstret. Det är så enormt mysigt. Jag kurade in mig i täcket igen och morgonmediterade en god stund, innan jag tyst tassade upp. TB drog på lördagskneg i spelkiosken och själv fick jag en ingivelse så stark att jag inte kunde motstå. Egentligen kom den helt malplacerad i tid med tanke på regnet, men det var väl den senaste tidens sol och värme kan jag tro som lockade till garderobstrix de luxe. Idag blev det provning och utrens av sommarkläder, strykning och omorganisation. Ni vet en sån där omorganisation av från vilket håll färgskalan går i garderoben och på vilken hylla vad ligger. Superviktigt för klädernas trivsel (och rektorskans ögon) …..

För övrigt har jag bara en färgskala, vilket eventuellt kan framgå av ovanstående bild. Här är några av mina godingar, alla passar även denna sommar vilket är ett gott tecken. Sommar är verkligen klänningstid för mig och jag när fortfarande en tanke om att utöka garderoben med en vacker vit sak jag skymtade utan gårkvällens promenad genom stan. Vi får väl se…..

Baddräkt i marin anda, den ska dock ut till försäljning i lilla klädshoppen på jobbet. Det ska även en klänning, två par brallor, två par shorts och några blusar. Vi får väl se om de sakerna får pryda någon annans lekamen denna sommar. Även skorgaredroben fick sig en vända. Hittade några favvisar från förra året (tja, eller ganska många för att vara helt ärlig). Jag verkligen älskar denna årstid.

Ja, så samtidigt som jag rensar och plockar bland kläder förbereder jag i teorin packningen inför sommarens Floridaäventyr. Vissa saker som jag var säker på skulle få följa med har jag nu omvärderat och tvärtom. Spänningen är olidlig in i det sista….. Resten av lördagen handlade sedan om hemmaekonomi, pooluppsättningshjälp hos Allra Käresta Syster och så lite altanhäng. Nu har TB precis lagat kvällens middag åt oss – smörstekt oxfilé, vitlökssmör och potatisklyftor till sig och crudolindad grillad sparris med räkor och bea till mig. Gabriel fick left overs på torskrygg och dillsås. Allt smakade mumma – vilken fantastisk son man har. Nu sitter jag på altanen med ett glas Prosecco och en bit guldnougat, vilken himmelsk kombo. Straxt tar tv-jouren över. Idag visas det Gladiatorerna och CHL-finalen. Sen sussar vi säkert sött skulle jag gissa…

Kram Mia

 

 

8 thoughts on “Jag bara förbereder mig…..

 1. Sicken lyxmiddag!
  Fina kläder du plockat fram, min garderob hänger också i färgordning… likaväl som kryddburkarna i köket står i bokstavsordning. Fatta att mina kompisar får spatt på min ordning, men härligt att det finns fler!
  Kram o ha en go söndag / J

  • Åh gud så skönt att det finns flera…Kommer att använda det när familjen klagar på mig. Kram Mia

 2. De där vita virkade skorna, sådana har Yngsta haft som favoriter flera år. Tyvärr tuggade Rufus väl mycket på dem, så de finns numera inte kvar !

 3. Vilken resa att se fram emot o den turkosa klänningen måste få följa med, sååå himla snygg. Vad skönt att bli bortskämd med en lyxmiddag o bara få sitta o njuta i det fina vädret. Kramisar Tina

  • Tack söta du. Ja, vi kommer säkert att bli riktigt avkopplade. Den turkosa är köpt i Naples för 6 år sedan – den som spar, den har….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *