Bornelings.se

Ni har säkert redan förstått att en bokstavsälskande ordbajsare som rektorskan är svag för det vackra skrivna, det vackert sagda, det vackra avbildade. Så länge jag kan minnas har jag samlat på tänkvärt och vackra vykort, fast helt ärligt började det väl egentligen med de vackraste bokmärkena skulle jag tro. Hur eller hur – ord är tröst för mig. Min fina vän Carina (Tors kompis mamma) är fantastisk på att skicka tänkvärt och de finaste små hälsningarna via FB och idag, idag fanns det ett paket i min brevlåda. Maken skojade först att det var en brevbomb, hehehe – fast det var en ordbomb istället. Min fina vän Anna Borneling skickade över de vackraste vykorten ni kan tänka er och en liten vacker ask med tänkvärt på vackra småkort. Från djupet av mitt hjärta goaste Anna, det värmde så gott. Har ni själva inte upptäckt Bornelings så bör ni genast logga in på bornelings.se och kolla deras sortiment. Pronto!

Veckans lillördag är här och vi har en ledig kväll ihop i familjen Happyvardag och det där mina vänner, det där tillhör inte vanligheterna. Vi ska äta lite Sirlions (son och make) och torskrygg (mami och GB) med goda tillbehör. TV-jouren kommer att bjuda på såväl The Bachelor, som Sveriges Mästerkock dock kommer jag att dissa denna säsong av Grey´s Anatomy – behöver liksom inte den gråtorgien också tack. Förmodligen kommer jag sedan att däcka först i familjen för att sedan vakna många timmar senare i exakt samma position som jag somnade. Jag behöver väl inte säga att tröttheten hänger som en tung mantel över mig.

Puss och Kram alla

 

5 thoughts on “Bornelings.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *