Den bästa av dagar!

God lördag på er! Fredagskvällen blev en gäspig historia för oss och vi somnade ganska tidigt allesammans. Alarmet på tre gånger under natten, men där emellan har vi sovit gott, drömlöst och utan rabblande av talrader. Vaknade sedan lördag morgon till ett brasvarmt hus och tända ljus, något av det mysigaste jag vet. Egentligen brukar epitetet ”den bästa av dagar” komma över mina läppar sådär sista jobbedagen inför en ledighet, men gårdagen kändes trots Gabriel goda bättring lite scary. Idag ser han dock ganska vanlig ut i sin blick. Han orkar hålla sig uppe och han har både duschat och bytt om från pyjamas. Magen är dock helt urballad idag och han är lite stel i ryggen (där upptäckte jag dessutom idag två rejäla blåmärken efter fallet) – kanske fixar han att följa med finaste farmor på den bio de planerat sedan länge. Annars får de väl helt enkelt resa sig och åka hem.

TB for iväg i Stålmusen (hans alldeles egna blå Ford Ka) redan innan lunch för matchsamling med a-laget. Så väldigt märkligt det kändes att inte alls egentligen behöva bli involverad i det där, mer än att åka och kolla matchen sedan om jag vill. Milou och jag försökte parera regnskurarna för promenad och trodde de första 3 km att vi hade lyckats. Sedan öppnade sig himlen i värsta hagelskuren med tillhörande motvind, varför jag lätt kan kategorisera mig själv som kroppspeelad. Nu har jag landat framför brasan med ett gäng goa Magasin och tänker bara njuta en stund. Broder Lasse har precis landat i Thailand och bästisMaria med familj är ju i Florida, många andra vänner är idag på väg till Alper eller fjäll – inget av det där hägrar för mig just nu. Jag är bara så enormt tacksam över livet och harmonisk i min Happyvardag – glad över att livets gupp inte blev värre än så här. Perspektiv är så enormt nyttiga. Känslan av 9 dagars ledighet som ligger här framför mig är dessutom ljuvlig. Den bästa av dagar, helt enkelt!

Kram Mia

2 thoughts on “Den bästa av dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *