Zlatan hjärtar Volvo

Ni har väl inte missat den hypade reklamfilmen för Volvo med Zlatan i da huvudroll? Eller reklamfilmen för Zlatan med Volvo som biprodukt? Whatever…..Det där måste väl vara de senaste dagarnas snackis i alla fall. Hur eller hur, oavsett om man gillar reklam eller ej så är det där en bransch som kräver de vassa hjärnorna och jag skulle vilja påstå att Volvo verkligen har lyckats. Snygg produkt (filmen som helhet, bilmärket och så Zlatan himself förstås). Magisk stämning som byggs upp. Färgerna, ljuset, smala sekvensbilder, skildringen, familjen, kroppen, naturen – allt harmonierar på ett utsökt sätt. Och så känslan som filmen förmedlar. Trygghet. Att de sedan har fått killen som verkligen ALDRIG sjunger med i Nationalsången inför match att istället i en reklamfilm för Volvo recitera den med sin ljuvliga dialekt, det är i det närmaste genialiskt! Jag älskar den! (Bild lånad från Google)

Måndagen kom efter en nästintill sömnlös natt, men jag hade ändå inga större förhoppningar om att ha jobbfokus idag. In och fixa lite måndagsmorgonbestyr på skolan och sedan hem och hämta upp TB. Lämnade honom vidare till Trafiksäkerhetsverket för fotografering och ……kunskapsprov. Kolugn TB, skitnervös mami. Och sin vana trogen fick hon ta ett besök på närmsta toalett och spy – vad är det med mig och mina spyor undrar ni säkert. Det undrar jag med. Så även maken som undrar om jag ska vara hemma och spy hela dagen då det är dags för uppkörning. Nåväl, det är ett tag till så jag hinner hämta mig, fast förresten….liten Gabriel ska ju plasta tänder på onsdag så där kommer väl nästa toalettvända. Galet dryg kvinna är jag… Några bra möten hann jag dock med på eftermiddagen och nu har jag landat på hemmaplan. Idag blir det kylskåpsrens de lux och sedan soffhäng för hela slanten. Jag känner mig lite mör trots att det bara är måndag.

Kram Mia

4 thoughts on “Zlatan hjärtar Volvo

    • Nä, inte emaljen. Plastar tänder gör de på alla kindtänder nuförtiden för att de så lätt blir hål i dem. Brukar gå rätt bra, men det smakar starkt förstås. Kram Mia

  1. Hoppas provet gick bra!
    Jag är kluven inför reklamfilmen… den är jättebra gjord osv osv, men den här Zlatan-hypen 😉 Visst han är skitduktig på fotboll, men… lite för mycket ståhej kring honom tycker jag. Men smaken är som baken såklart!
    Kram o ha en bra tisdag

    • Oh ja, det gick fint. man får ha 12 fel för att bli godkänd och TB hade 3 så marginalen var god. Puh! Håller med dig att han är rätt hypad Zlatan, men jag gillade reklamen….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *