Välkomna hit!

Varmt Välkommen till Rektorskans alldeles egna site! Det är inte utan att det känns som skräckblandad förtjusning att stå på egna ben, men med vetskapen om att man har världens allra bästa Pontus som webmaster gör att jag ändå sätter en fot framför den andra och fortsätter framåt.

Mina grabbar och jag önskar er alla ett gott slut på 2013 och en härlig start på 2014. Hoppas ni alla får en fin nyårsafton. Imorgon kommer ett årskrönika här på bloggen. Varmt Välkommen åter!

Kram Mia

5 thoughts on “Välkomna hit!

 1. Grattis till din egen plats i cyberrymden! Skönt att slippa ”bulkreklamen” och kunna fokusera på det du skriver, ostörd!

  WordPress är ju ett bra bloggverktyg, om än lite stereotypt, men som jag skrev tidigare — innehållet är ju det viktigaste och det levererar du ju, Mia!

  Lycka till med nya siten och naturligtvis med skrivandet!

  /Lars

  • Tack finaste Lasse! Jag gillar verkligen denna layouten utan störande inslag. Och som sagt – ordbajsare är jag ju så ord är viktigare än bild för mig. Välkommen tillbaka…Kram Mia

 2. Hej igen och grattis till ditt egna lilla krypin. Här är väldigt rent och snyggt och jag är helt övertygad om att jag kommer trivas lika bra här som i ditt gamla place.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *